
Blynai su kukurūzais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
130 gramų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | kukurūzai (konservuoti, mažas indelis) |
180 mililitrų | pienas |
1 arbatinis šaukštelis | cukrus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Persijokite miltus, sumaišykite su miltais kepimo miltelius ir druską, taip pat suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, supilkite pieną ir viską gerai išmaišykite. Nupilkite nuo kukurūzų skystimą ir suberkite į tešlą, viską kruopščiai išmaišykite. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, valgykite su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Morkų ir varškės blyneliai
-
Moliūgų kotletukai
-
Blyneliai su razinomis
-
Bananiniai blynai
-
Blyneliai
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Grikių miltų blyneliai
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
-
Kvietinių miltų blynai
-
Burokėlių ir bulvių blynai
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Avižinių dribsnių blyneliai su varške
-
Cukinijų blyneliai
-
Bananiniai blyneliai
-
Blynai iš ajerų
-
Brokolių blyneliai
-
Grikių kepsneliai
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
Blynai su kukurūzais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Kvietiniai miltai,
130 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Kukurūzai, konservuoti, mažas indelis,
1 vienetas -
Pienas,
180 mililitrų -
Cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Persijokite miltus, sumaišykite su miltais kepimo miltelius ir druską, taip pat suberkite cukrų, įmuškite kiaušinį, supilkite pieną ir viską gerai išmaišykite. Nupilkite nuo kukurūzų skystimą ir suberkite į tešlą, viską kruopščiai išmaišykite. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje, valgykite su grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...