Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
600 gramų | cukinija |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
70 gramų | sūris |
5 valgomieji šaukštai | miltai |
1 sauja | petražolės |
1 sauja | krapai |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | bazilikas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Cukinijas sutarkuojame burokine tarka. Nuspaudžiame skystį, jei jo labai daug.
2.
Pilame išplaktus kiaušinius, dedame susmulkintus krapus, petražoles, smulkia tarka sutarkuotą svogūną, česnakus ir sūrį, beriame miltus, druskos, pipirų, bazilikų. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Turi būti vidutinio tirštumo tešla.
3.
Paliekame brinkti tešlą bent 10 minučių.
4.
Kepame blynelius keptuvėje ant aliejaus/sviesto mišinio apie 5 minutes iš abiejų pusių, kol apskrunda.
5.
Patiekiame su grietine arba natūraliu graikišku jogurtu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies spurgytės
- Vištienos širdelių blyneliai
- Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
- Spelta blyneliai
- Moliūginiai sklindžiai
- Moliūgų sklindžiai
- Blynai su obuoliais
- Blynukai su kukurūzais
- Obuolių sklindžiai
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Grikių kepsneliai
- Blynai su sojos faršu
- Kopūstų blynai
- Raugintų kopūstų blyneliai
- Burokėlių ir bulvių blynai
- Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
- Cukinijos ir žuvies blyneliai
- Brokolių blyneliai
- Blyneliai
- Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Cukinija,
600 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris,
70 gramų -
Miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
1 sauja -
Krapai,
1 sauja -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Bazilikas,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukinijas sutarkuojame burokine tarka. Nuspaudžiame skystį, jei jo labai daug.
Pilame išplaktus kiaušinius, dedame susmulkintus krapus, petražoles, smulkia tarka sutarkuotą svogūną, česnakus ir sūrį, beriame miltus, druskos, pipirų, bazilikų. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Turi būti vidutinio tirštumo tešla.
Paliekame brinkti tešlą bent 10 minučių.
Kepame blynelius keptuvėje ant aliejaus/sviesto mišinio apie 5 minutes iš abiejų pusių, kol apskrunda.
Patiekiame su grietine arba natūraliu graikišku jogurtu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...