Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 600 gramų | cukinija |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 70 gramų | sūris |
| 5 valgomieji šaukštai | miltai |
| 1 sauja | petražolės |
| 1 sauja | krapai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 1 arbatinis šaukštelis | bazilikas |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Cukinijas sutarkuojame burokine tarka. Nuspaudžiame skystį, jei jo labai daug.
2.
Pilame išplaktus kiaušinius, dedame susmulkintus krapus, petražoles, smulkia tarka sutarkuotą svogūną, česnakus ir sūrį, beriame miltus, druskos, pipirų, bazilikų. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Turi būti vidutinio tirštumo tešla.
3.
Paliekame brinkti tešlą bent 10 minučių.
4.
Kepame blynelius keptuvėje ant aliejaus/sviesto mišinio apie 5 minutes iš abiejų pusių, kol apskrunda.
5.
Patiekiame su grietine arba natūraliu graikišku jogurtu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Purūs bananų ir kokosų blynai
-
Grikių miltų blyneliai
-
Cukinijų ir vištienos blyneliai
-
Džiūvėsėlių blynai
-
Žvaigždžių pusryčiai
-
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
-
Baklažanų blynai
-
Blynai su obuoliais
-
Moliūgų kotletukai
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Blynai su kukurūzais
-
Blynai su grūdėta varške
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
-
Kepenų blyneliai
-
Bananiniai blyneliai
-
Saldus užkandis
-
Kaliaropių blyneliai
-
Pusrytiniai blyneliai
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Moliūginiai sklindžiai
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Cukinija,
600 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris,
70 gramų -
Miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
1 sauja -
Krapai,
1 sauja -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Bazilikas,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukinijas sutarkuojame burokine tarka. Nuspaudžiame skystį, jei jo labai daug.
Pilame išplaktus kiaušinius, dedame susmulkintus krapus, petražoles, smulkia tarka sutarkuotą svogūną, česnakus ir sūrį, beriame miltus, druskos, pipirų, bazilikų. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Turi būti vidutinio tirštumo tešla.
Paliekame brinkti tešlą bent 10 minučių.
Kepame blynelius keptuvėje ant aliejaus/sviesto mišinio apie 5 minutes iš abiejų pusių, kol apskrunda.
Patiekiame su grietine arba natūraliu graikišku jogurtu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
