
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
600 gramų | cukinija |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | svogūnai |
70 gramų | sūris |
5 valgomieji šaukštai | miltai |
1 sauja | petražolės |
1 sauja | krapai |
2 skiltelės | česnakas |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | bazilikas |
1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Cukinijas sutarkuojame burokine tarka. Nuspaudžiame skystį, jei jo labai daug.
2.
Pilame išplaktus kiaušinius, dedame susmulkintus krapus, petražoles, smulkia tarka sutarkuotą svogūną, česnakus ir sūrį, beriame miltus, druskos, pipirų, bazilikų. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Turi būti vidutinio tirštumo tešla.
3.
Paliekame brinkti tešlą bent 10 minučių.
4.
Kepame blynelius keptuvėje ant aliejaus/sviesto mišinio apie 5 minutes iš abiejų pusių, kol apskrunda.
5.
Patiekiame su grietine arba natūraliu graikišku jogurtu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų kotletukai
-
Blynai su tarkuotais obuoliais
-
Avižiniai blynai
-
Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
-
Manų kruopų blynai su obuoliais ir razinomis
-
Žirnių blynai
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Žemaičių blynai
-
Blynai su grybais
-
Burokėlių ir bulvių blynai
-
Blynai su grūdėta varške
-
Blynukai su kukurūzais
-
Šokoladiniai blynai
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Avižinių dribsnių blyneliai
-
Blyneliai su razinomis
-
Morkų blyneliai
-
Varškės blynai su kriaušėmis
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Cukinija,
600 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris,
70 gramų -
Miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
1 sauja -
Krapai,
1 sauja -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Bazilikas,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis
Gaminimo eiga:
Cukinijas sutarkuojame burokine tarka. Nuspaudžiame skystį, jei jo labai daug.
Pilame išplaktus kiaušinius, dedame susmulkintus krapus, petražoles, smulkia tarka sutarkuotą svogūną, česnakus ir sūrį, beriame miltus, druskos, pipirų, bazilikų. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Turi būti vidutinio tirštumo tešla.
Paliekame brinkti tešlą bent 10 minučių.
Kepame blynelius keptuvėje ant aliejaus/sviesto mišinio apie 5 minutes iš abiejų pusių, kol apskrunda.
Patiekiame su grietine arba natūraliu graikišku jogurtu.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
Komentarai