Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
| 600 gramų | cukinija |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 70 gramų | sūris |
| 5 valgomieji šaukštai | miltai |
| 1 sauja | petražolės |
| 1 sauja | krapai |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 1 arbatinis šaukštelis | druska |
| 1 arbatinis šaukštelis | bazilikas |
| 1 žiupsnelis | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Cukinijas sutarkuojame burokine tarka. Nuspaudžiame skystį, jei jo labai daug.
2.
Pilame išplaktus kiaušinius, dedame susmulkintus krapus, petražoles, smulkia tarka sutarkuotą svogūną, česnakus ir sūrį, beriame miltus, druskos, pipirų, bazilikų. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Turi būti vidutinio tirštumo tešla.
3.
Paliekame brinkti tešlą bent 10 minučių.
4.
Kepame blynelius keptuvėje ant aliejaus/sviesto mišinio apie 5 minutes iš abiejų pusių, kol apskrunda.
5.
Patiekiame su grietine arba natūraliu graikišku jogurtu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės blynai su kriaušėmis
-
Žemaičių blynai
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
-
Virtinukai su sūriu
-
Kepenų blyneliai
-
Blyneliai su apelsininiu kremu
-
Žuvies spurgytės
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
-
Spelta blyneliai
-
Blynai su kopūstais
-
Jogurtiniai blyneliai su bananais
-
Grikių blynai
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
-
Blyneliai
-
Kaliaropių blyneliai
-
Purūs SPELTOS blyneliai
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Blynai iš patisonų
Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Cukinija,
600 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Sūris,
70 gramų -
Miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
1 sauja -
Krapai,
1 sauja -
Česnakas,
2 skiltelės -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Bazilikas,
1 arbatinis šaukštelis -
Pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukinijas sutarkuojame burokine tarka. Nuspaudžiame skystį, jei jo labai daug.
Pilame išplaktus kiaušinius, dedame susmulkintus krapus, petražoles, smulkia tarka sutarkuotą svogūną, česnakus ir sūrį, beriame miltus, druskos, pipirų, bazilikų. Viską gerai išmaišome iki vientisos masės. Turi būti vidutinio tirštumo tešla.
Paliekame brinkti tešlą bent 10 minučių.
Kepame blynelius keptuvėje ant aliejaus/sviesto mišinio apie 5 minutes iš abiejų pusių, kol apskrunda.
Patiekiame su grietine arba natūraliu graikišku jogurtu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
