Obuolių sklindžiai
Porcijų skaičius:
25
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 25
2 stiklinės | pienas |
1 stiklinė | miltai |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | obuoliai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
0.5 arbatinio šaukštelio | soda |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Kiaušinį išplakti su cukrumi, plakant po truputį supilti pieną.
2.
Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius, sutarkuoti.
3.
Obuolius dėti į tešlą. Įberti sodos ir miltų, viską gerai išmaišyti.
4.
Keptuvę gerai įkaitinti, įpilti aliejaus.
5.
Šaukštu įpilti plonyčių tešlos skrituliukų ir kepti apie 1 - 2 minutes. Apversti ir kepti dar 2 minutres. Patiekti su uogiene. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kvietinių miltų blynai
- Blynai su kopūstais
- Cukinijų blyneliai su sūriu ir žalumynais
- Blynai su morkomis
- Žemaičių blynai su grybų padažu
- Blynai su kepenų įdaru
- Blynai su kukurūzais
- Blynai su dešrelėmis ir sūriu
- Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Greiti kopūstų blyneliai
- Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
- Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
- Grikių kepsneliai
- Morkų sklindžiai
- Cukinijų blyneliai
- Grikių blynai
- Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
- Žiedinių kopūstų blyneliai
- Avižinių dribsnių blyneliai su varške
Obuolių sklindžiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 25
-
Pienas,
2 stiklinės -
Miltai,
1 stiklinė -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Obuoliai,
1 vienetas -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Soda,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinį išplakti su cukrumi, plakant po truputį supilti pieną.
Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius, sutarkuoti.
Obuolius dėti į tešlą. Įberti sodos ir miltų, viską gerai išmaišyti.
Keptuvę gerai įkaitinti, įpilti aliejaus.
Šaukštu įpilti plonyčių tešlos skrituliukų ir kepti apie 1 - 2 minutes. Apversti ir kepti dar 2 minutres. Patiekti su uogiene. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...