Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | mažoji cukinija |
200 gramų | krabų lazdelės |
2 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | fermentinio sūrio |
2 valgomieji šaukštai | sezamas |
2 skiltelės | česnakas |
6 valgomieji šaukštai | miltai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |
1 žiupsnelis | prieskoninės žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Cukiniją ir krabų lazdeles sutarkuoti, įmušti kiaušinius, smulkiai pjaustytus ar išspaustus česnakus, tarkuotą sūrį, berti prieskonius, viską gerai išmaišyti, berti miltus ir dar kartą gerai išmaišyti.
2.
Tešla išeina tiršta.
Kepti blynus gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Skanaus!
Kepti blynus gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Moliūginiai sklindžiai
- Virtinukai su sūriu
- Avižiniai blynai
- Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
- Blynai su dešrelėmis ir sūriu
- Blyneliai su baklažanais
- Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
- Varškėčiai su obuoliais
- Blynai su tarkuotais obuoliais
- Makaroninis su krabais
- Žuvies spurgytės
- Vištienos blyneliai
- Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
- Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
- Burokėlių ir bulvių blynai
- Baklažanų blynai
- Meilės blynai
- Kaliaropių blyneliai
- Kvietinių miltų blynai
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mažoji cukinija ,
1 vienetas -
Krabų lazdelės,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Fermentinis sūris,
50 gramų -
Sezamas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Miltai,
6 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Malti juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoninės žolelės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukiniją ir krabų lazdeles sutarkuoti, įmušti kiaušinius, smulkiai pjaustytus ar išspaustus česnakus, tarkuotą sūrį, berti prieskonius, viską gerai išmaišyti, berti miltus ir dar kartą gerai išmaišyti.
Tešla išeina tiršta.
Kepti blynus gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
Jolanta
2018-08-05 18:26
Isbandziau,labai skanu! Aciu uz recepta ;)
-
Genė
2018-08-05 11:33
O kaip panaudoti sezamo sėklas?
-
Asta
2018-07-26 20:24
Labai skanu!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...