
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas | mažoji cukinija |
200 gramų | krabų lazdelės |
2 vienetai | kiaušiniai |
50 gramų | fermentinio sūrio |
2 valgomieji šaukštai | sezamas |
2 skiltelės | česnakas |
6 valgomieji šaukštai | miltai |
1 žiupsnelis | druska |
1 žiupsnelis | maltų juodųjų pipirų |
1 žiupsnelis | prieskoninės žolelės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Cukiniją ir krabų lazdeles sutarkuoti, įmušti kiaušinius, smulkiai pjaustytus ar išspaustus česnakus, tarkuotą sūrį, berti prieskonius, viską gerai išmaišyti, berti miltus ir dar kartą gerai išmaišyti.
2.
Tešla išeina tiršta.
Kepti blynus gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Skanaus!
Kepti blynus gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grikių blynai
-
Blyneliai su baklažanais
-
Burokėlių ir bulvių blynai
-
Sorų blynai
-
Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Blynų tortukas
-
Bananiniai blynai
-
Amerikietiški blyneliai
-
Žirnių blynai
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
-
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
-
Blynai su obuoliais
-
Blyneliai su razinomis
-
Blyneliai
-
Vištienos blyneliai
-
Avižiniai blynai
-
Špinatinis blynų tortas su varške
-
Kopūstų blynai
-
Morkų ir varškės blyneliai
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Mažoji cukinija ,
1 vienetas -
Krabų lazdelės,
200 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Fermentinis sūris,
50 gramų -
Sezamas,
2 valgomieji šaukštai -
Česnakas,
2 skiltelės -
Miltai,
6 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Malti juodieji pipirai,
1 žiupsnelis -
Prieskoninės žolelės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukiniją ir krabų lazdeles sutarkuoti, įmušti kiaušinius, smulkiai pjaustytus ar išspaustus česnakus, tarkuotą sūrį, berti prieskonius, viską gerai išmaišyti, berti miltus ir dar kartą gerai išmaišyti.
Tešla išeina tiršta.
Kepti blynus gerai įkaitintoje keptuvėje su trupučiu aliejaus.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (5)
-
Jolanta
2018-08-05 18:26
Isbandziau,labai skanu! Aciu uz recepta ;)
-
Genė
2018-08-05 11:33
O kaip panaudoti sezamo sėklas?
-
Asta
2018-07-26 20:24
Labai skanu!
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...