
Daržovių ir kepenėlių blynai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | kepenėlės (geriausia triušienos, bet tiks ir kitokios) |
1 vienetas | morkos (vidutinės) |
1 vienetas | svogūnai (vidutinio dydž.) |
1 vienetas | bulvių (stambios) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | jogurtas (natūralus, mažas indelis) |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | svogūnai |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
kepenėles keletą valandų pamirkykite piene, jas nusausinkite. Jas sumalkite mėsmale. Sudėkite stambiai sutarkuotą bulvę, morką, svieste pakepintą svogūną. Tada įmuškite kiaušinį, įdėkite jogurtą, pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos. Blynelius kepkite gerai įkaitintame aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų blynai su abrikosais
-
Blyneliai su apelsininiu kremu
-
Džiūvėsėlių blynai
-
Nesaldūs cukinijų blynai
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Blynai su kepenų įdaru
-
Baklažanų blynai
-
Žvaigždžių pusryčiai
-
Žemaičių blynai su grybų padažu
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Kepta lašiša tešloje
-
Kopūstų blyneliai
-
Slyvų blyneliai
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Blynukai su kukurūzais
-
Morkų ir varškės blyneliai
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Žirnių blynai
Daržovių ir kepenėlių blynai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kepenėlės, geriausia triušienos, bet tiks ir kitokios,
250 gramų -
Morkos, vidutinės,
1 vienetas -
Svogūnai, vidutinio dydž.,
1 vienetas -
Bulvės, stambios,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Jogurtas, natūralus, mažas indelis,
1 vienetas - Druska
-
Svogūnai,
1 valgomasis šaukštas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
kepenėles keletą valandų pamirkykite piene, jas nusausinkite. Jas sumalkite mėsmale. Sudėkite stambiai sutarkuotą bulvę, morką, svieste pakepintą svogūną. Tada įmuškite kiaušinį, įdėkite jogurtą, pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos. Blynelius kepkite gerai įkaitintame aliejuje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...