Daržovių ir kepenėlių blynai
AUTORIUS:
Janina
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų kepenėlės (geriausia triušienos, bet tiks ir kitokios)
1 vienetas morkos (vidutinės)
1 vienetas svogūnai (vidutinio dydž.)
1 vienetas bulvių (stambios)
1 vienetas kiaušiniai
1 vienetas jogurtas (natūralus, mažas indelis)
šiek tiek druska
1 valgomasis šaukštas svogūnai
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
kepenėles keletą valandų pamirkykite piene, jas nusausinkite. Jas sumalkite mėsmale. Sudėkite stambiai sutarkuotą bulvę, morką, svieste pakepintą svogūną. Tada įmuškite kiaušinį, įdėkite jogurtą, pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos. Blynelius kepkite gerai įkaitintame aliejuje.

Populiariausi receptai šią savaitę

Daržovių ir kepenėlių blynai

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

kepenėles keletą valandų pamirkykite piene, jas nusausinkite. Jas sumalkite mėsmale. Sudėkite stambiai sutarkuotą bulvę, morką, svieste pakepintą svogūną. Tada įmuškite kiaušinį, įdėkite jogurtą, pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos. Blynelius kepkite gerai įkaitintame aliejuje.

Receptą atsiuntė Janina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų