
Daržovių ir kepenėlių blynai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
250 gramų | kepenėlės (geriausia triušienos, bet tiks ir kitokios) |
1 vienetas | morkos (vidutinės) |
1 vienetas | svogūnai (vidutinio dydž.) |
1 vienetas | bulvių (stambios) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 vienetas | jogurtas (natūralus, mažas indelis) |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | svogūnai |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
kepenėles keletą valandų pamirkykite piene, jas nusausinkite. Jas sumalkite mėsmale. Sudėkite stambiai sutarkuotą bulvę, morką, svieste pakepintą svogūną. Tada įmuškite kiaušinį, įdėkite jogurtą, pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos. Blynelius kepkite gerai įkaitintame aliejuje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blyneliai su razinomis
-
Blynai su grūdėta varške
-
Manų košės blynai
-
Blyneliai
-
Blynai su kriaušėmis (be riebalų)
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Blynai su paprika, pomidorais ir kumpiu
-
Moliūginiai sklindžiai
-
Amerikietiški blynukai
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
-
Grikių blynai be kiaušinių
-
Bananiniai blyneliai
-
Žvaigždžių pusryčiai
-
Džiūvėsėlių blynai
-
Krevečių blyneliai
-
Varškėčiai su obuoliais
-
Žuvies blyneliai su žalumynais
Daržovių ir kepenėlių blynai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kepenėlės, geriausia triušienos, bet tiks ir kitokios,
250 gramų -
Morkos, vidutinės,
1 vienetas -
Svogūnai, vidutinio dydž.,
1 vienetas -
Bulvės, stambios,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Jogurtas, natūralus, mažas indelis,
1 vienetas - Druska
-
Svogūnai,
1 valgomasis šaukštas - Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
kepenėles keletą valandų pamirkykite piene, jas nusausinkite. Jas sumalkite mėsmale. Sudėkite stambiai sutarkuotą bulvę, morką, svieste pakepintą svogūną. Tada įmuškite kiaušinį, įdėkite jogurtą, pagal skonį įberkite prieskonių ir druskos. Blynelius kepkite gerai įkaitintame aliejuje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...