Bananų pyragas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
| 125 gramai | sviestas |
| 240 gramų | rudasis cukrus |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| 2 vienetai | bananai |
| 125 mililitrai | pienas |
| 175 gramai | kvietiniai miltai |
| 1 žiupsnelis | druska |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 75 gramai | kokoso drožlės |
| 1 žiupsnelis | cinamonas |
| 1 žiupsnelis | muskatas |
| 1 žiupsnelis | kardamonas |
| 1 žiupsnelis | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Sviestą, kambario temperatūros, išsukti su cukrumi.
2.
Įmaišyti išplaktus kiaušinius ir pieną.
3.
Suberti druską, miltus, prieskonius ir kepimo miltelius. Tešlą gerai išsukti.
4.
Gerai išnokusius bananus padalinti į dvi dalis ir perpjauti per pusę.
5.
Bananus pavolioti kokoso drožlėse.
6.
Sudėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
7.
Ant bananų užpilti tešlą. Paviršių išlyginti.
8.
Kepti 160-180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą. Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku. Jei pagaliuką įsmeigus į pyragą jis lieka sausas, vadinasi pyragas iškepė.
9.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
-
Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
-
Morkų meduolis
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Obuolių pyragas su varške ir karamele
-
Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
-
Sūrio desertas
-
Citrininis vyniotinukas su uogiene
-
Sezamo gardumynas
-
"Šarlotė" su obuoliais ir apelsininių užpilų
-
Plokštainis "Čigonas"
-
Šokoladinis pyragas puodelyje
-
Prancūziškas pyragas
-
Pyragas su varške Velykoms
-
Varškės pyragas
-
Dieviškas obuolių pyragas
-
Ingos pyragas
-
Aguonų pyragas su puta
-
Diena ir Naktis
-
Šokoladinis pyragas su obuoliais "Žiemos valsas"
Bananų pyragas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sviestas,
125 gramai -
Rudasis cukrus,
240 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Bananai,
2 vienetai -
Pienas,
125 mililitrai -
Kvietiniai miltai,
175 gramai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kokoso drožlės,
75 gramai -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Muskatas,
1 žiupsnelis -
Kardamonas,
1 žiupsnelis -
Kvapieji pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestą, kambario temperatūros, išsukti su cukrumi.
Įmaišyti išplaktus kiaušinius ir pieną.
Suberti druską, miltus, prieskonius ir kepimo miltelius. Tešlą gerai išsukti.
Gerai išnokusius bananus padalinti į dvi dalis ir perpjauti per pusę.
Bananus pavolioti kokoso drožlėse.
Sudėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
Ant bananų užpilti tešlą. Paviršių išlyginti.
Kepti 160-180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą. Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku. Jei pagaliuką įsmeigus į pyragą jis lieka sausas, vadinasi pyragas iškepė.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
