125 gramai | sviestas |
240 gramų | rudasis cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | bananai |
125 mililitrai | pienas |
175 gramai | kvietiniai miltai |
1 žiupsnelis | druska |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
75 gramai | kokoso drožlės |
1 žiupsnelis | cinamonas |
1 žiupsnelis | muskatas |
1 žiupsnelis | kardamonas |
1 žiupsnelis | kvapieji pipirai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas "Karpatai"
- Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
- Apelsininis pyragas su migdolais
- Gaivus bananų ir meduolių pyragas
- Kokosinė pynutė
- Keptas Tinginys
- Morkų pyragas puodelyje
- Pyragas su riešutais
- Kalėdinė eglutė
- Trupiniuotis su slyvomis
- Drezdeno tortas
- Obuolių pyragėliai su cinamonu
- Obuolių ir aviečių pyragas
- Pyragas su kondensuotu pienu
- Vasariškas obuolių pyragas
- Bananų pyragas
- Apkepas „Greitukas“
- Keksiukai
- Ingos pyragas
- Šokoladinė tarta su kriaušėmis
Bananų pyragas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Sviestas,
125 gramai -
Rudasis cukrus,
240 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Bananai,
2 vienetai -
Pienas,
125 mililitrai -
Kvietiniai miltai,
175 gramai -
Druska,
1 žiupsnelis -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kokoso drožlės,
75 gramai -
Cinamonas,
1 žiupsnelis -
Muskatas,
1 žiupsnelis -
Kardamonas,
1 žiupsnelis -
Kvapieji pipirai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Sviestą, kambario temperatūros, išsukti su cukrumi.
Įmaišyti išplaktus kiaušinius ir pieną.
Suberti druską, miltus, prieskonius ir kepimo miltelius. Tešlą gerai išsukti.
Gerai išnokusius bananus padalinti į dvi dalis ir perpjauti per pusę.
Bananus pavolioti kokoso drožlėse.
Sudėti į kepimo formą, išklotą kepimo popieriumi.
Ant bananų užpilti tešlą. Paviršių išlyginti.
Kepti 160-180 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą. Ar iškepė, patikrinkite mediniu pagaliuku. Jei pagaliuką įsmeigus į pyragą jis lieka sausas, vadinasi pyragas iškepė.
Skanaus!