Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi, suberiamos nuplikytos ir 2 kartus sumaltos aguonos. Vėliau sudedami išplakti kiaušinių baltymai, suberiami džiūvėsėliai ir vanilinas.
Paruošta tešla sudedama į aliejumi išteptą formą ir kepama gana karštoje orkaitėje apie 30 min.
Aguonų keksas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
250 gramų | aguonų |
200 gramų | cukrus |
6 vienetai | kiaušiniai |
40 gramų | džiūvėsėliai |
šiek tiek | vanilinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Rabarbarų pyragas
- Obuolių pyragas su citrininiu glajumi
- Kuršėnų vyniotinis
- Kakavinis pyragas su varške, bananais ir juodaisiais serbentais
- Žuvies pyragas
- Obuolių pyragėliai su cinamonu
- Tortas "Velykų kiaušinis"
- Elzaso tortas
- Krokodiliukai su alyviniais obuoliais
- Šlapias pyragas
- Citrininis varškės pyragas
- Vyniotinis su aguonomis
- Obuolių pyragas
- Obuolių pyragas su riešutais
- Trupinių skanėstas
- Meduolis
- Morkų pyragas
- Rusiškas morkų pyragas
- Apkepas „Greitukas“
- Pyragas Velykoms
Aguonų keksas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aguonos,
250 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Džiūvėsėliai,
40 gramų - Vanilinas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi, suberiamos nuplikytos ir 2 kartus sumaltos aguonos. Vėliau sudedami išplakti kiaušinių baltymai, suberiami džiūvėsėliai ir vanilinas.
Paruošta tešla sudedama į aliejumi išteptą formą ir kepama gana karštoje orkaitėje apie 30 min.
Reklama:
Komentarai (5)
-
inesa
2010-02-20 14:19
fui :bloga: o
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...