Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi, suberiamos nuplikytos ir 2 kartus sumaltos aguonos. Vėliau sudedami išplakti kiaušinių baltymai, suberiami džiūvėsėliai ir vanilinas.
Paruošta tešla sudedama į aliejumi išteptą formą ir kepama gana karštoje orkaitėje apie 30 min.
Aguonų keksas
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
250 gramų | aguonų |
200 gramų | cukrus |
6 vienetai | kiaušiniai |
40 gramų | džiūvėsėliai |
šiek tiek | vanilinas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Morkų pyrago gaminimas
- Pyragas su gervuogių pertepimu
- Morkų pyragas
- Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
- Amerikietiškas pyragas
- Skanus obuolių pyragas
- Vyniotnis su aguonomis
- Klasikinis pyragas "Tosca"
- Džiovintų slyvų pyragas
- Tirolietiškas pyragas su abrikosais
- Keksas su razinomis
- Obuolių pyragas prie ledų
- Biskvitinis obuolių pyragas
- Vaisių pyragas su maskarponės sūriu
- Traškius
- Varškės pyragas su jogurtu
- Pyragas su aguonomis ir razinomis
- Kuršėnų vyniotinis
- Pyragas su braškėmis
- Pyragas su cinamonu ir viso grūdo miltais
Aguonų keksas
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aguonos,
250 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Džiūvėsėliai,
40 gramų - Vanilinas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinių tryniai ištrinami su cukrumi, suberiamos nuplikytos ir 2 kartus sumaltos aguonos. Vėliau sudedami išplakti kiaušinių baltymai, suberiami džiūvėsėliai ir vanilinas.
Paruošta tešla sudedama į aliejumi išteptą formą ir kepama gana karštoje orkaitėje apie 30 min.
Reklama:
Komentarai (5)
-
inesa
2010-02-20 14:19
fui :bloga: o
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...