75 gramai | cukraus pudra | |
100 gramų | sviestas (minkštas) | |
3 vienetai | kiaušiniai | |
60 gramų | miltai | |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai | |
3 vienetai | obuoliai (dideli) | |
Viršui: | ||
100 gramų | riešutai ((naudojau žemės)) | |
1 valgomasis šaukštas | sviestas | |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir persijojame į sviesto masę. Dedame kiaušinius ir tarkuotus obuolius ir viską gerai išmaišome.
Riešutų masę dedame ant tešlos.Kepti apie 35 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas su riešutais
- Aguonų pyragas su puta
- Gražusis obuolių pyragas
- Sausainių pyragas vaikams
- Mielinė bulka su razinomis
- Marmurinis keksas
- Tinginių "Napoleonas"
- Lengvai paruošiamas obuolių pyragas
- Aguoninis pyragas
- Paprastas pyragas su persikais
- Kalėdinis pyragas su avietėmis ir migdolais
- Kokosinis obuolių pyragas
- Purus aviečių vyniotinis
- Velykinė banda
- Obuolių pyragas su meile
- Pyragas-tortas
- Aguonų keksas
- Meduolis su obuoliais
- Obuolių pyragas su riešutais
- Šokoladinė vasara
Obuolių pyragas su riešutais
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Cukraus pudra,
75 gramai -
Sviestas, minkštas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
60 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Obuoliai, dideli,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Riešutai, (naudojau žemės),
100 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Orkaitę įkaitiname iki 180 °C temp.
Minkštą sviestą išsukame su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi. Obuolius nulupame, išvalome nuo sėklų ir sutarkuojame su burokinę tarka.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir persijojame į sviesto masę. Dedame kiaušinius ir tarkuotus obuolius ir viską gerai išmaišome.Kepimo formą aptepame su sviestu, sudedame tešlą. Riešutus susmulkiname peiliu arba smulkintuvu , dedame cukrų, sviestą ir gerai sumaišome.
Riešutų masę dedame ant tešlos.Kepti apie 35 min.