Obuolių pyragas su riešutais
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
75 gramai | cukraus pudra | |
100 gramų | sviestas (minkštas) | |
3 vienetai | kiaušiniai | |
60 gramų | miltai | |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai | |
3 vienetai | obuoliai (dideli) | |
Viršui: | ||
100 gramų | riešutai ((naudojau žemės)) | |
1 valgomasis šaukštas | sviestas | |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Orkaitę įkaitiname iki 180 °C temp.
2.
Minkštą sviestą išsukame su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi. Obuolius nulupame, išvalome nuo sėklų ir sutarkuojame su burokinę tarka.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir persijojame į sviesto masę. Dedame kiaušinius ir tarkuotus obuolius ir viską gerai išmaišome.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir persijojame į sviesto masę. Dedame kiaušinius ir tarkuotus obuolius ir viską gerai išmaišome.
3.
Kepimo formą aptepame su sviestu, sudedame tešlą. Riešutus susmulkiname peiliu arba smulkintuvu , dedame cukrų, sviestą ir gerai sumaišome.
Riešutų masę dedame ant tešlos.Kepti apie 35 min.
Riešutų masę dedame ant tešlos.Kepti apie 35 min.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aguoninis pyragas
- Greitas pyragėlis
- Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
- Aguonų-migdolų pyragas
- Šokoladinis pyragas
- Tobulo skonio rudens pyragas
- Citrininis pyragas su rikotos sūriu
- Pyragas "Obuoliukas"
- Vaisinis varškinukas
- Obuolių „Šarlotė“
- Pyragas "Kukurūznikas"
- Kakavinis varškės pyragas su kondensuotu pienu
- Varškinis pyragas su obuoliais
- Astos obuolių pyragas
- Obuolių ir spanguolių pyragas
- Braškių apkepas su sūriu ir sausainiais
- Moliūgų sezono atidarymo pyragas
- Varškės pyragas "Apelsinas"
- Obuolių tarta
- Obuolių pyragas su chalva
Obuolių pyragas su riešutais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Cukraus pudra,
75 gramai -
Sviestas, minkštas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Miltai,
60 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Obuoliai, dideli,
3 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Riešutai, (naudojau žemės),
100 gramų -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Orkaitę įkaitiname iki 180 °C temp.
Minkštą sviestą išsukame su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi. Obuolius nulupame, išvalome nuo sėklų ir sutarkuojame su burokinę tarka.
Miltus sumaišome su kepimo milteliais ir persijojame į sviesto masę. Dedame kiaušinius ir tarkuotus obuolius ir viską gerai išmaišome.Kepimo formą aptepame su sviestu, sudedame tešlą. Riešutus susmulkiname peiliu arba smulkintuvu , dedame cukrų, sviestą ir gerai sumaišome.
Riešutų masę dedame ant tešlos.Kepti apie 35 min.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...