Į verdantį vandenį sudėti supjaustytus arbūzus, bulves ir morkas. Virti ant silpnos ugnies, kol bulvės ir morkos išvirs. Sviestą įdėti į keptuvę, įberti miltų, supjaustytą svogūną ir pakepinti, atskiedus trupučiu nuoviro supilti į sriubą.
Sudėti prieskonius, užvirinti ir užbalinti grietine.
Ši sriuba dažniausiai patiekiama vakarienei ir valgoma su juoda duona arba batonu, iki rudumo pakepintu su aliejumi.

Arbūzų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras | arbūzų (kubeliais pjaustytas) |
500 mililitrų | grietinė |
1.5 litro | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sriuba "Čili"
-
Šaldytų grybų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Ukrainietiški barščiai
-
Mėsos ir kaulų sultinys
-
Vištienos sriuba su makaronais
-
Vištienos sriuba
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Vegetariška avinžirnių sriuba
-
Sriuba su brokoliais
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Mamos žirnių sriuba
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Sočioji sriuba su kalakutienos kukuliais ir šviežiomis bulvytėmis
-
Daržovių-vištienos sriuba
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Imbierinė avokadų sriuba
Arbūzų sriuba
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Arbūzai, kubeliais pjaustytas,
1 litras -
Grietinė,
500 mililitrų -
Vanduo,
1.5 litro -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudėti supjaustytus arbūzus, bulves ir morkas. Virti ant silpnos ugnies, kol bulvės ir morkos išvirs. Sviestą įdėti į keptuvę, įberti miltų, supjaustytą svogūną ir pakepinti, atskiedus trupučiu nuoviro supilti į sriubą.
Sudėti prieskonius, užvirinti ir užbalinti grietine.
Ši sriuba dažniausiai patiekiama vakarienei ir valgoma su juoda duona arba batonu, iki rudumo pakepintu su aliejumi.
Reklama:
Komentarai (5)
-
...
2010-08-24 19:02
:miegu:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...