Į verdantį vandenį sudėti supjaustytus arbūzus, bulves ir morkas. Virti ant silpnos ugnies, kol bulvės ir morkos išvirs. Sviestą įdėti į keptuvę, įberti miltų, supjaustytą svogūną ir pakepinti, atskiedus trupučiu nuoviro supilti į sriubą.
Sudėti prieskonius, užvirinti ir užbalinti grietine.
Ši sriuba dažniausiai patiekiama vakarienei ir valgoma su juoda duona arba batonu, iki rudumo pakepintu su aliejumi.

Arbūzų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras | arbūzų (kubeliais pjaustytas) |
500 mililitrų | grietinė |
1.5 litro | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grybų sriuba
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Indiška sriuba
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Sojų sriuba
-
Rūgštynių sriuba su špinatais
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
-
Angliška sriuba iš veršio galvos
-
Ukrainietiški barščiai
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Dilgėlių sriuba su vištiena
-
Toskanos pupelių sriuba
-
Žuvienė iš konservų
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Brokolių sriuba
-
Barščiai su džiovintais grybais
-
Brokolių trinta sriuba
Arbūzų sriuba
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Arbūzai, kubeliais pjaustytas,
1 litras -
Grietinė,
500 mililitrų -
Vanduo,
1.5 litro -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudėti supjaustytus arbūzus, bulves ir morkas. Virti ant silpnos ugnies, kol bulvės ir morkos išvirs. Sviestą įdėti į keptuvę, įberti miltų, supjaustytą svogūną ir pakepinti, atskiedus trupučiu nuoviro supilti į sriubą.
Sudėti prieskonius, užvirinti ir užbalinti grietine.
Ši sriuba dažniausiai patiekiama vakarienei ir valgoma su juoda duona arba batonu, iki rudumo pakepintu su aliejumi.
Reklama:
Komentarai (5)
-
...
2010-08-24 19:02
:miegu:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...