Arbūzų sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras arbūzų (kubeliais pjaustytas)
500 mililitrų grietinė
1.5 litro vanduo
2 valgomieji šaukštai sviestas
2 vienetai bulvių
1 vienetas morkos
1 arbatinis šaukštelis kvietiniai miltai
1 vienetas svogūnai
1 vienetas lauro lapų (lapelis)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Į verdantį vandenį sudėti supjaustytus arbūzus, bulves ir morkas. Virti ant silpnos ugnies, kol bulvės ir morkos išvirs. Sviestą įdėti į keptuvę, įberti miltų, supjaustytą svogūną ir pakepinti, atskiedus trupučiu nuoviro supilti į sriubą.
Sudėti prieskonius, užvirinti ir užbalinti grietine.
Ši sriuba dažniausiai patiekiama vakarienei ir valgoma su juoda duona arba batonu, iki rudumo pakepintu su aliejumi.

Populiariausi receptai šią savaitę

Arbūzų sriuba

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į verdantį vandenį sudėti supjaustytus arbūzus, bulves ir morkas. Virti ant silpnos ugnies, kol bulvės ir morkos išvirs. Sviestą įdėti į keptuvę, įberti miltų, supjaustytą svogūną ir pakepinti, atskiedus trupučiu nuoviro supilti į sriubą.
Sudėti prieskonius, užvirinti ir užbalinti grietine.
Ši sriuba dažniausiai patiekiama vakarienei ir valgoma su juoda duona arba batonu, iki rudumo pakepintu su aliejumi.

Reklama:

Komentarai (5)


  • ... 2010-08-24 19:02

    :miegu:


Daugiau receptų