Į verdantį vandenį sudėti supjaustytus arbūzus, bulves ir morkas. Virti ant silpnos ugnies, kol bulvės ir morkos išvirs. Sviestą įdėti į keptuvę, įberti miltų, supjaustytą svogūną ir pakepinti, atskiedus trupučiu nuoviro supilti į sriubą.
Sudėti prieskonius, užvirinti ir užbalinti grietine.
Ši sriuba dažniausiai patiekiama vakarienei ir valgoma su juoda duona arba batonu, iki rudumo pakepintu su aliejumi.

Arbūzų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 litras | arbūzų (kubeliais pjaustytas) |
500 mililitrų | grietinė |
1.5 litro | vanduo |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
1 arbatinis šaukštelis | kvietiniai miltai |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Ryžių sriuba su pievagrybiais
-
Trinta sriuba su salierais
-
Bulvių ir mėsos sriuba
-
Grybų sriuba su sūriu
-
Voveraičių sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Daržovių sultinys su vištiena
-
Ispaniška daržovių sriuba - Sopa Alicantina
-
Suomiška žuvienė
-
Agurklės sriuba
-
Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
-
Austrių sriuba
-
Paprikų sriuba
-
Pikantiška daržovių sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Šamienė
-
Vištienos sultinys
-
Vegetariška avinžirnių sriuba
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
Arbūzų sriuba
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Arbūzai, kubeliais pjaustytas,
1 litras -
Grietinė,
500 mililitrų -
Vanduo,
1.5 litro -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 arbatinis šaukštelis -
Svogūnai,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį vandenį sudėti supjaustytus arbūzus, bulves ir morkas. Virti ant silpnos ugnies, kol bulvės ir morkos išvirs. Sviestą įdėti į keptuvę, įberti miltų, supjaustytą svogūną ir pakepinti, atskiedus trupučiu nuoviro supilti į sriubą.
Sudėti prieskonius, užvirinti ir užbalinti grietine.
Ši sriuba dažniausiai patiekiama vakarienei ir valgoma su juoda duona arba batonu, iki rudumo pakepintu su aliejumi.
Reklama:
Komentarai (5)
-
...
2010-08-24 19:02
:miegu:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...