Žąsų kepenėlių šašlykas
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
800 gramų | žąsis (kepenėlės) |
200 gramų | kiaulienos lašiniai |
200 gramų | svogūnai |
500 gramų | grybai (galvutės, šviežios) |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
Kepenėlės nuplaunamos, nusausinamos, didesni gabalai perpjaunami pusiau. Svogūnai ir lašiniukai supjaustomi plokščiais gabaliukais. Ant iešmelio smeigiama pakaitomis kepenėlių, lašiniukų, svogūnų, grybų. Viskas apibarstoma prieskoniais ir kepama riebaluose. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepta višta su bulvytėmis
- Vištiena medaus garstyčių marinate
- Kepta antis, įdaryta rome brinkintomis razinomis
- Maltiniai su kaparėliais
- Maltos vištienos kepsnys
- Kepta žąsis su obuoliais
- Aštri vištiena
- Vištiena su traškia plutele
- Skanus viščiukas
- Keptos ančiukų kulšelės
- Vištiena garų puode
- Raudonasis vištienos ir imbiero karis su žaliaisiais žirneliais
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Vestuvinė rusiška žąsis
- Aluje keptas viščiukas
- Vištienos suktinukai su aitriųjų paprikų CHIPOTLE ir pesto padažo įdaru
- Kepta supjaustyta višta
- Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
- Paukštiena su pievagrybiais
- Kepta žąsiena su slyvų padažu
Žąsų kepenėlių šašlykas
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis, kepenėlės,
800 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Grybai, galvutės, šviežios,
500 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepenėlės nuplaunamos, nusausinamos, didesni gabalai perpjaunami pusiau. Svogūnai ir lašiniukai supjaustomi plokščiais gabaliukais. Ant iešmelio smeigiama pakaitomis kepenėlių, lašiniukų, svogūnų, grybų. Viskas apibarstoma prieskoniais ir kepama riebaluose. Tiekiama su biria ryžių koše, pomidorais.
Reklama:
Komentarai (7)
-
gitana
2009-02-19 15:46
puikus :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...