Voveraičių sriuba
AUTORIUS:
Kristina
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų voveraitės
300 gramų bulvių
150 gramų morkos
šiek tiek vištiena (kaulai (sultiniui išvirti))
šiek tiek druska
šiek tiek grietinė
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Voveraitės apkepti svieste apie pora minučių. Bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Morkas supjaustyti stambiai.
2.
Iš vištienos kaulų išvirti sultinį, perkošti.
3.
Sultinį užvirinti, dėti bulvės bei morkas. Praėjus apie 10 minučių dėti grybus. Gardinti druska, pipirais. Virti dar 10 minučių.
4.
Tiekti su grietinė. Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Voveraičių sriuba

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 5
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Voveraitės apkepti svieste apie pora minučių. Bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Morkas supjaustyti stambiai.

  2. Iš vištienos kaulų išvirti sultinį, perkošti.

  3. Sultinį užvirinti, dėti bulvės bei morkas. Praėjus apie 10 minučių dėti grybus. Gardinti druska, pipirais. Virti dar 10 minučių.

  4. Tiekti su grietinė. Skanaus.

Receptą atsiuntė Kristina
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų