Voveraičių sriuba
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
300 gramų | voveraitės |
300 gramų | bulvių |
150 gramų | morkos |
šiek tiek | vištiena (kaulai (sultiniui išvirti)) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | grietinė |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Voveraitės apkepti svieste apie pora minučių. Bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Morkas supjaustyti stambiai.
2.
Iš vištienos kaulų išvirti sultinį, perkošti.
3.
Sultinį užvirinti, dėti bulvės bei morkas. Praėjus apie 10 minučių dėti grybus. Gardinti druska, pipirais. Virti dar 10 minučių.
4.
Tiekti su grietinė. Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pupelių sriuba su sūriu
- Žuvienė kitaip
- Vištų širdelių ir raugintų agurkų sriuba
- Daržovių sriuba su grybais
- Daržovių sriubytė "Vasara"
- Trinta sriuba su salierais
- Trinta cukinijų sriuba
- Sriuba su jautiena ir perlinėmis kruopomis
- Lašišos galvyčių sriubytė
- Saldi vyšnių sriuba su makaronais
- Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
- Baravykų sriuba su cukinija
- Pupų sriuba
- Avienos sriuba su ropėmis
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Apelsinų sriuba
- Aštri čili sriuba
- Pieniška sriuba su kruopomis
- Firminė Žavintos žuvienė
- Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
Voveraičių sriuba
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Voveraitės,
300 gramų -
Bulvės,
300 gramų -
Morkos,
150 gramų - Vištiena, kaulai (sultiniui išvirti)
- Druska
- Grietinė
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Voveraitės apkepti svieste apie pora minučių. Bulvės nuskusti ir supjaustyti kubeliais. Morkas supjaustyti stambiai.
Iš vištienos kaulų išvirti sultinį, perkošti.
Sultinį užvirinti, dėti bulvės bei morkas. Praėjus apie 10 minučių dėti grybus. Gardinti druska, pipirais. Virti dar 10 minučių.
Tiekti su grietinė. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...