
Aštri čili sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
50 gramų | svogūnai (laiškai, susmulkinti) |
100 gramų | sūris (parmezano) |
1.5 litro | sultys ((pomidorų)) |
150 gramų | pomidorai (savo sultyse) |
2 vienetai | paprika |
200 gramų | pupelės (baltosios, konservuotos) |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
2 vienetai | morkos |
1 vienetas | salierai (stiebai) |
200 gramų | jautiena |
šiek tiek | pipirai (čilio (milteliai)) |
200 gramų | dešra (rūkyta) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pomidorų sultis supilti į puodą.
2.
Į puodą sudėti pakepintus jautienos gabaliukus, dešrelių griežinėlius, susmulkintus svogūnus, česnakus, morkas, paprikas, salierą. Virti 15 min.
Po to įmaišyti likusius prieskonius ir sudėti pupeles. Virti dar 10 minučių.
Po to įmaišyti likusius prieskonius ir sudėti pupeles. Virti dar 10 minučių.
3.
Kai sriuba jau išpilstyta į lėkštes, įberkite sūrio ir svogūnų laiškų.
Skanaus :)
Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Charčio sriuba
-
Vištienos sultinys
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Baravykų sriuba
-
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
-
Soti žuvienė
-
Trinta burokelių sriuba
-
Kiaulpienių sriuba
-
Vištienos sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Svogūnienė su aviena
-
Kopūstų sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Grybų sriuba
-
Greitoji sriubukė
-
Pieniška sriuba su riešutais ir duona
-
Vištienos sriuba "Širdutės"
-
Pieniška sriuba su kruopomis
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Šparaginių pupelių sriuba
Aštri čili sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai, laiškai, susmulkinti,
50 gramų -
Sūris, parmezano,
100 gramų -
Sultys, (pomidorų),
1.5 litro -
Pomidorai, savo sultyse,
150 gramų -
Paprika,
2 vienetai -
Pupelės, baltosios, konservuotos,
200 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės - Pipirai, juodieji
- Druska
-
Morkos,
2 vienetai -
Salierai, stiebai,
1 vienetas -
Jautiena,
200 gramų - Pipirai, čilio (milteliai)
-
Dešra, rūkyta,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pomidorų sultis supilti į puodą.
Į puodą sudėti pakepintus jautienos gabaliukus, dešrelių griežinėlius, susmulkintus svogūnus, česnakus, morkas, paprikas, salierą. Virti 15 min.
Po to įmaišyti likusius prieskonius ir sudėti pupeles. Virti dar 10 minučių.Kai sriuba jau išpilstyta į lėkštes, įberkite sūrio ir svogūnų laiškų.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
-
kulinaras Tadas
2014-06-19 18:12
Laibai skanu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...