4 vienetai | vištienos filė (krūtinėlės) |
1 valgomasis šaukštas | degtinė |
0.5 valgomojo šaukšto | druska |
1 vienetas | citrinos (pjaustyta griežinėliais) |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sluoksniuotas apkepas
- Vištienos juostelės su sezamu
- Kepta antis su apelsinais
- Kepti vištienos sparneliai
- Šventinis kalakutas
- Makaronai su vištiena
- Vištų sparneliai
- Vištiena iš garų su rozmarinu
- Kepsnys su persikais ir majonezu
- Kepta višta su grikiais
- Vištienos ir ryžių maltinukai
- Vištienos širdelių blyneliai
- Aštri vištiena
- Vištų blauzdelės
- Antienos filė su aštriu šokolado padažu ir morkų putėsiais
- Paukštiena su pievagrybiais
- Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
- Keptos ančiukų kulšelės
- Vištiena su grietinelės padažu
- Kepta višta su bulvėm
Vištienos krūtinėlės japoniškai
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos filė, krūtinėlės,
4 vienetai -
Degtinė,
1 valgomasis šaukštas -
Druska,
0.5 valgomojo šaukšto -
Citrinos, pjaustyta griežinėliais,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Apipilti krūtinėles degtine ir palikti kelioms minutėms. Po to pasūdyti ir sudėti ant grotelių orkaitėje arba ant iešmų. Kepti 4 minutes, vėliau sumažinti ugnį ir dar kepti 8 minutes. Apvertus krūtinėles kepti dar 4 min. Mėsa turi iškepti, bet likti sultinga. Mėsa šalta patiekama su citrinos griežinėliais. Jei mėsa patiekiama karšta, kartu patiekti ryžių ar bulvių, troškintų daržovių, žalių salotų.
Komentarai (6)
-
brrrr
2010-06-03 12:58
mmm labai skanu... ir lengvai pagaminamas... :super: :-D :-)
-
adamkus
2009-03-31 10:28
ziauriai skanu tik vietoj vieno sauksto degtines pyliau wiena 1 stikline blet zjbs pasitaskem su chebra.... :bloga: :bloga: %-) :super: