Populiariausi receptai šią savaitę

Vištienos kepsniukai

Komentarai: 1
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vištieną sumalti, pabarstyti druska ir pipirais. Į sumaltą mėsą įpilkite truputį pieno ir viską išmaišykite.

Džiovintus grybus smulkiai supjaustyti, išmirkyti ir apvirti. Tada juos apkepti su svogūnais.

Imkite faršą ir į jį dėkite įdarą ir vėl uždenkite faršu. Kraštelius gražiai sulipdyti. Tokius kepsniukus apvoliokite plaktame kiaušinyje ir džiūvesėliuose.

Kepkite įkaitintame svieste kol taps auksinės spalvos.

Receptą atsiuntė Justė
Reklama:

Komentarai (1)


  • bum 2016-04-15 02:40

    Kazkas cia man ne taip ...nuotraukoje tikrai nepanasu i kepsnelius su idaru - tai pirma ...antra -tokios plokscios formos maltos mesos idarytus pusgaminius neisivaizduoju kaip apvolioti plakinyje ir dziuvesiuose . Ir kepti ikaitintame svieste labai nesveika , sviestas labai greitai pridega , kancerogeniu medziagu gausime su kaupu


Daugiau receptų