Į vištienos faršą įmaišykite prieskonius, manų kruopas ir sukapotus svogūnus.
Kepimo skardą ištepkite sviestu ir sudėkite vištienos faršą. Viršų išlyginkite.
Vištienos faršą ištepkite majonezu. Ant viršaus suberkite sutarkuotus rūgščius obuolius ir sūrį.
Kepkite apie 40 minučių 180-190° C orkaitėje.
Vištienos apkepas su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | vištienos faršas |
1 valgomasis šaukštas | manų kruopos |
2 vienetai | svogūnai |
4 vienetai | obuoliai |
250 gramų | sūris (fermentinis) |
150 gramų | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos sparneliai
- Malta mėsa įdaryti obuoliai
- Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
- Šventiška žąsies krūtinelė
- Daniškai paruošta vištiena
- Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
- Salotos su vištiena ir pupelėmis
- Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
- Vištiena su džiovintais pomidorais
- Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
- Traškūs vištienos gabalėliai
- Vištienos sparneliai su kariu ir kmynais
- Anties šlaunelės
- Šašlykas ant iešmo šventiškai
- Vištiena medaus garstyčių marinate
- Vištos vyniotinis su džiovintomis slyvomis
- Traški vištiena
- Višta ant alaus butelio
- Vištienos kotletai su sūriu
- Kepta antiena
Vištienos apkepas su obuoliais
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vištienos faršas,
1 kilogramas -
Manų kruopos,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Obuoliai,
4 vienetai -
Sūris, fermentinis,
250 gramų -
Majonezas,
150 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į vištienos faršą įmaišykite prieskonius, manų kruopas ir sukapotus svogūnus.
Kepimo skardą ištepkite sviestu ir sudėkite vištienos faršą. Viršų išlyginkite.
Vištienos faršą ištepkite majonezu. Ant viršaus suberkite sutarkuotus rūgščius obuolius ir sūrį.
Kepkite apie 40 minučių 180-190° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...