1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 kilogramas | kopūstai (rauginti) |
250 gramų | žirniai |
1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
2 | lauro lapų (lapai) |
Praskalaukite bent pusę kilogramo raugintų kopūstų. Kitaip sriuba bus gana rūgšti. Tačiau jei norite, kad šie būtų rūgštūs neskalaukite. Kopūstus virkite, kol suminkštės. Tuomet suberkite lauro lapus, kvapiuosius pipirus, daržovių sultinį Knorr, pridėkite sviesto, druskos ir pipirų.
Išmaišykite, kai visi ingredientai suminkštės, tačiau nevirkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sidabražolės sriuba
- Daržovių sriuba su dešrelėmis
- Koldūnų sriuba
- Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
- Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
- Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
- Žalumynų ir sūrio sriuba
- Dilgėlių sriuba su vištiena
- Soti sriuba
- Sriuba "Sveikata"
- Firminė Žavintos žuvienė
- Burnočių sriuba
- Vištienos sultinys
- Kreminė baravykų sriuba
- Bulbienė
- Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
- Bulvių ir špinatų sriuba
- Kopūstų sriuba
- Rūgštynių sriuba su kalmarais
- Vegetariška avinžirnių sriuba
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kopūstai, rauginti,
1 kilogramas -
Žirniai,
250 gramų -
Sultinys, KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys,
1 vienetas - Kvapieji pipirai
-
Lauro lapai, lapai,
2 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žirnius išmirkykite. Palikite užpylę vandeniu per naktį, kad suminkštėtų, o po to virkite, kol suminkštės. Įdėkite lauro lapus, sviestą ir aliejų.
Praskalaukite bent pusę kilogramo raugintų kopūstų. Kitaip sriuba bus gana rūgšti. Tačiau jei norite, kad šie būtų rūgštūs neskalaukite. Kopūstus virkite, kol suminkštės. Tuomet suberkite lauro lapus, kvapiuosius pipirus, daržovių sultinį Knorr, pridėkite sviesto, druskos ir pipirų.
Išmaišykite, kai visi ingredientai suminkštės, tačiau nevirkite.