Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | pomidorai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | sūrelis (lydytas) |
šiek tiek | aliejaus |
20 gramų | žirneliai |
1 vienetas | paprika (nedidelė) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | svogūnų laiškai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
svogūną nulupkite ir supjaustykite, pakepinkite aliejuje. Užvirkite 1 litrą vandens, pasūdykite, į jį sudėkite susmulkintas mažais gabaliukais daržoves, suberkite žirnelius. Virkite kol daržovės suminkštės, sudėkite pakepintą svogūną , įmeskite lydytą sūrelį ir viską gerai išmaišykite. Pagardinkite žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Florentietiška špinatų sriuba
- Rūgščiai aštri kinietiška sriuba
- Vištienos sriuba su makaronais
- Burokėlių sriuba pradedantiems
- Kopūstų sriuba
- Sriuba "Charčio"
- Daržovių-vištienos sriuba
- Jautienos sriuba
- Lečo daržovienė
- Tailandietiška vištienos ir makaronų sriuba
- Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
- Moliūgų sriuba
- Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
- Rūgštynių sriuba
- Moliūgų sriuba
- Daržovių sriuba su šonine
- Pomidorų sriuba su mėsa
- Gardi dešros sriuba
- Suomiška žuvienė
- Sriubytė su ryžiais ir vištiena
Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Pomidorai,
1 vienetas - Druska
-
Sūrelis, lydytas,
1 vienetas - Aliejus
-
Žirneliai,
20 gramų -
Paprika, nedidelė,
1 vienetas - Krapai
- Svogūnų laiškai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
svogūną nulupkite ir supjaustykite, pakepinkite aliejuje. Užvirkite 1 litrą vandens, pasūdykite, į jį sudėkite susmulkintas mažais gabaliukais daržoves, suberkite žirnelius. Virkite kol daržovės suminkštės, sudėkite pakepintą svogūną , įmeskite lydytą sūrelį ir viską gerai išmaišykite. Pagardinkite žalumynais.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Loreta
2017-03-01 22:35
Koki lydyta sureli naudojot?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...