Mėsą (tinka kiauliena, paukštiena ir t.t.) užpilame vandeniu, įdedame lauro lapelių, prieskonių. Verdame 15 minučių.
Į sriubą sudedame supjaustytas bulves, sutarkuotas morkas, smulkiai supjaustytus svogūnus. Ir verdame dar 25 minutes.
Paskutinis etapas: sudedame koldūnus (300 g). Verdame, kol iškyla į sriubos paviršių. Taip pat į sriubą dėjau krapų.
Skanaus!
Soti sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
200 gramų | mėsa |
200 gramų | bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | morkos |
2 vienetai | lauro lapų (lapai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Kamų sriuba
- Svogūnų sriuba
- Svogūnų trinta sriuba
- Trinta pomidorų sriuba su sūriu
- Trinta kukurūzų sriuba
- Avižinių dribsnių sriuba su vištiena
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
- Bulvių ir mėsos sriuba
- Špinatų sriuba su sūriu
- Arvydo barščiai su aviena
- Paprasta daržovių sriuba
- Trinta sriuba su salierais
- Pikantiška daržovių sriuba
- Perlinių kruopų košė
- Žalumynų ir sūrio sriuba
- Sultinys su pievagrybiais
- Rūgštynių ir špinatų sriuba
- Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
Soti sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mėsa,
200 gramų -
Bulvės,
200 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
1 vienetas -
Lauro lapai, lapai,
2 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą (tinka kiauliena, paukštiena ir t.t.) užpilame vandeniu, įdedame lauro lapelių, prieskonių. Verdame 15 minučių.
Į sriubą sudedame supjaustytas bulves, sutarkuotas morkas, smulkiai supjaustytus svogūnus. Ir verdame dar 25 minutes.
Paskutinis etapas: sudedame koldūnus (300 g). Verdame, kol iškyla į sriubos paviršių. Taip pat į sriubą dėjau krapų.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...