Mėsą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į vandenį.
Pavirus 10 minučių, į vandenį su mėsa sudėkite raudintus kopūstus. Tinka ir švieži kopūstai, bet man asmeniškai ši sriuba skanesnė su raugintais. :) Virkite dar 10 minučių.
Sudėkite bulves. Didelę bulvę perpjaukite bent į 5 dalis, mažesnes - 2 dalis.
Morkas sutarkuokite arba supjaustykite kubeliais kaip ir svogūną. Pakepinkite ant aliejaus ar sviesto 2 minutes ir sudėkite į sriubą.
Į sriubą pridėkite lauro lapelių, prieskonių. Virkite dar apie 10 minučių.

Kopūstų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | lauro lapų (lapai) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
600 gramų | bulvių |
200 gramų | morkos |
300 gramų | rauginti kopūstai |
200 gramų | svogūnai |
500 gramų | jautiena (kumpis) |
3 litrai | vanduo |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių ir mėsos sriuba
-
Krevečių sriuba
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Uogų sriuba su makaronais
-
Bulbienė
-
Imbierinė voveraičių - moliūgų sriuba
-
Maljorkietiška kopūstų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Sušildanti daržovių sriuba
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Gardi dešros sriuba
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Sriuba su perlinėm kruopom
-
Sriuba su skumbre
-
Trinta burokelių sriuba
-
Lydyto sūrelio sriuba su daržovėmis
-
Amerikietiška špinatų sriuba
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
Kopūstų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
- Lauro lapai, lapai
- Pipirai, juodieji
-
Bulvės,
600 gramų -
Morkos,
200 gramų -
Rauginti kopūstai,
300 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Jautiena, kumpis,
500 gramų -
Vanduo,
3 litrai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į vandenį.
Pavirus 10 minučių, į vandenį su mėsa sudėkite raudintus kopūstus. Tinka ir švieži kopūstai, bet man asmeniškai ši sriuba skanesnė su raugintais. :) Virkite dar 10 minučių.
Sudėkite bulves. Didelę bulvę perpjaukite bent į 5 dalis, mažesnes - 2 dalis.
Morkas sutarkuokite arba supjaustykite kubeliais kaip ir svogūną. Pakepinkite ant aliejaus ar sviesto 2 minutes ir sudėkite į sriubą.
Į sriubą pridėkite lauro lapelių, prieskonių. Virkite dar apie 10 minučių.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...