šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | lauro lapų (lapai) |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
600 gramų | bulvių |
200 gramų | morkos |
300 gramų | rauginti kopūstai |
200 gramų | svogūnai |
500 gramų | jautiena (kumpis) |
3 litrai | vanduo |
šiek tiek | druska |
Pavirus 10 minučių, į vandenį su mėsa sudėkite raudintus kopūstus. Tinka ir švieži kopūstai, bet man asmeniškai ši sriuba skanesnė su raugintais. :) Virkite dar 10 minučių.
Sudėkite bulves. Didelę bulvę perpjaukite bent į 5 dalis, mažesnes - 2 dalis.
Morkas sutarkuokite arba supjaustykite kubeliais kaip ir svogūną. Pakepinkite ant aliejaus ar sviesto 2 minutes ir sudėkite į sriubą.
Į sriubą pridėkite lauro lapelių, prieskonių. Virkite dar apie 10 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Špinatų sriuba
- Porų trinta sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba su vištiena
- Rūgštynių ir špinatų sriuba
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Vengriška žuvienė
- Perlinių kruopų košė
- Raugintų kopūstų sriuba
- Sidabražolės sriuba
- Itališka svogūnų sriuba
- Brokolių trinta sriuba
- Lapienė
- Juka
- Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Daržovių-vištienos sriuba
- Daržovių sultinys su vištiena
- Avokadų sriuba su imbieru
- Pomidorinė kopūstų sriuba
- Daržovių sriubytė "Vasara"
Kopūstų sriuba
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
- Lauro lapai, lapai
- Pipirai, juodieji
-
Bulvės,
600 gramų -
Morkos,
200 gramų -
Rauginti kopūstai,
300 gramų -
Svogūnai,
200 gramų -
Jautiena, kumpis,
500 gramų -
Vanduo,
3 litrai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į vandenį.
Pavirus 10 minučių, į vandenį su mėsa sudėkite raudintus kopūstus. Tinka ir švieži kopūstai, bet man asmeniškai ši sriuba skanesnė su raugintais. :) Virkite dar 10 minučių.
Sudėkite bulves. Didelę bulvę perpjaukite bent į 5 dalis, mažesnes - 2 dalis.
Morkas sutarkuokite arba supjaustykite kubeliais kaip ir svogūną. Pakepinkite ant aliejaus ar sviesto 2 minutes ir sudėkite į sriubą.
Į sriubą pridėkite lauro lapelių, prieskonių. Virkite dar apie 10 minučių.