Kopūstų sriuba
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek petražolės
šiek tiek lauro lapų (lapai)
šiek tiek pipirai (juodieji)
600 gramų bulvių
200 gramų morkos
300 gramų rauginti kopūstai
200 gramų svogūnai
500 gramų jautiena (kumpis)
3 litrai vanduo
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Mėsą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į vandenį.

Pavirus 10 minučių, į vandenį su mėsa sudėkite raudintus kopūstus. Tinka ir švieži kopūstai, bet man asmeniškai ši sriuba skanesnė su raugintais. :) Virkite dar 10 minučių.
Sudėkite bulves. Didelę bulvę perpjaukite bent į 5 dalis, mažesnes - 2 dalis.

Morkas sutarkuokite arba supjaustykite kubeliais kaip ir svogūną. Pakepinkite ant aliejaus ar sviesto 2 minutes ir sudėkite į sriubą.

Į sriubą pridėkite lauro lapelių, prieskonių. Virkite dar apie 10 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kopūstų sriuba

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Mėsą supjaustykite kubeliais ir sudėkite į vandenį.

Pavirus 10 minučių, į vandenį su mėsa sudėkite raudintus kopūstus. Tinka ir švieži kopūstai, bet man asmeniškai ši sriuba skanesnė su raugintais. :) Virkite dar 10 minučių.
Sudėkite bulves. Didelę bulvę perpjaukite bent į 5 dalis, mažesnes - 2 dalis.

Morkas sutarkuokite arba supjaustykite kubeliais kaip ir svogūną. Pakepinkite ant aliejaus ar sviesto 2 minutes ir sudėkite į sriubą.

Į sriubą pridėkite lauro lapelių, prieskonių. Virkite dar apie 10 minučių.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų