Salotos su vištiena ir pupelėmis
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų | vištienos filė (rūkyta arba virta) |
150 gramų | konservuotų pupelių |
100 gramų | duona (skrebučiai) |
1 vienetas | agurkų |
1 sauja | svogūnų laiškai |
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Vištieną supjaustome kubeliais. Agurkų lupti nereikia, taip pat supjaustome.
2.
Susmulkiname svogūnų laiškus. Viską sumaišome su prieskoniais.
Padažui pasirinkau majonezą, bet tinka ir alyvuogių aliejus ar specialūs jau pagaminti padažai, kurių galima rasti parduotuvėse.
Padažui pasirinkau majonezą, bet tinka ir alyvuogių aliejus ar specialūs jau pagaminti padažai, kurių galima rasti parduotuvėse.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Naminės mini tortilijos
- Kalakuto šlaunelės
- Troškinta antis su svogūnais
- Vištienos troškinys su bulvėmis
- Antis, įdaryta džiovintomis slyvomis, razinomis ir obuoliais
- Vištiena su ryžiais
- Vištiena su kalendra tailandietiškai
- Vištiena kepta su daržovėmis
- Keptas tetervinas
- Višta ant alaus butelio
- Ant grotelių kepta višta
- Kepenėlių blyneliai
- Makaronai su vištiena, brokoliais ir saulėje džiovintais pomidorais
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Vištienos kukulaičiai su pomidorų padažu
- Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
- Prancūziški kotletai
- Kepta višta su apelsinais ir razinomis
- Vištienos krūtinėlės steikas su keptu kopūstu
- Svarainiais įdaryta antis
Salotos su vištiena ir pupelėmis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Vištienos filė, rūkyta arba virta,
250 gramų -
Konservuotos pupelės,
150 gramų -
Duona, skrebučiai,
100 gramų -
Agurkai,
1 vienetas -
Svogūnų laiškai,
1 sauja -
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištieną supjaustome kubeliais. Agurkų lupti nereikia, taip pat supjaustome.
Susmulkiname svogūnų laiškus. Viską sumaišome su prieskoniais.
Padažui pasirinkau majonezą, bet tinka ir alyvuogių aliejus ar specialūs jau pagaminti padažai, kurių galima rasti parduotuvėse.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...