6 vienetai | obuoliai |
4 vienetai | kiaušiniai |
1.5 stiklinės | miltai |
1 stiklinė | cukrus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
0.5 stiklinės | aliejaus |
šiek tiek | cinamonas |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Baklava
- Varškės pyragas su obuolių rožytėmis
- Ūkininkų pyragas
- Vyniotinis su braškine uogiene
- Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
- Dieviškas obuolių pyragas
- Pyragas su varške
- Kondensuoto pieno keksas
- Manų apkepas su razinomis
- Mielinis vyniotinis su aguonomis
- Obuolių tarta
- Apelsininis pyragas
- Tirolietiškas pyragas su abrikosais
- Šlapias pyragas
- Rudeniškas moliūgų skanumynas
- Tinginys pagal J. Oliverį
- Morkų pyragas
- Varškės pyragas su vyšnaitėmis
- Vanilinis obuolių pyragas
- Tortas "kriaušė"
Pyragas "Obuolinis"
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Obuoliai,
6 vienetai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
1.5 stiklinės -
Cukrus,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aliejus,
0.5 stiklinės - Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Obuolius nulupti, išminti sėklas, supjaustyti skiltelėmis ir apiberti cinamonu.
Ruošti tešla. Į dubenį mušti po vieną kaiušinį plakant, ir dalimis suberti visą cukrų. Berti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir maišyti. Galiausiai supilti aliejų ir išmaišyti.
Į kepimo formą išklotą kepimo popieriumi piltį pusę tešlos, ant jos išdėlioti obuolių sluoksnį, vėl supilti tešlą, ir viršų papuošti likusiais obuoliais.
Kepti iki 180 °C orkaitėje, kol įsmeigus medinį pagaliuką, jis bus sausas. Labai skanu su karamelianiais ledais! Skanaus!
Komentarai (5)
-
Ingrida
2015-12-30 21:35
Juk labai paprasta☺
-
jolita Machtalian
2015-11-05 11:04
Kaip iekepti pyraga