
Tinginys pagal J. Oliverį
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
120 gramų | juodojo šokolado (70 proc.) |
500 gramų | sausainiai |
0.5 stiklinės | cukrus (sirupas) |
1 vienetas | sviestas (pakeliais) |
2 saujos | lazdyno riešutai |
1 sauja | saulėgrąžos |
2 saujos | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Juodąjį šokoladą ir sviestą išlydome, supilame cukraus sirupą ir viską išmaišome. Gautą masę užpilame ant smulkiai sulaužytų sausainių ir gerai išmaišome. Suberiame smulkintus riešutus, saulėgrąžas ir pabrinkintas razinas, gerai išmaišome. Indą, kuriame stingdysime tinginį, išklojame plėvele ir supilame masę. Uždengiame ir dedame kelioms valandoms į šaldytuvą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuoliai šokolade
-
Uogų desertas
-
Grietinėlės ledai
-
Šokoladiniai traškučiai su romu
-
Obuolių tortas su varške
-
Svarainių ir manų putėsiai
-
Želė drebučiai apelsine
-
Želė "Trispalvė"
-
Rabarbarų drebučiai
-
Vaisių desertas
-
Braškių putėsiai
-
Gaivus gardėsis "Avietėlė"
-
Vaisių ir riešutų saldainiukai
-
Grikių desertiniai pusryčiai
-
Braškių putėsiai su manų kruopomis
-
Želė su vaisiais
-
Žiemos skanumynas
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Sezaminis gardėsis
-
Varškės sufle su vaisiais
Tinginys pagal J. Oliverį
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodasis šokoladas, 70 proc.,
120 gramų -
Sausainiai,
500 gramų -
Cukrus, sirupas,
0.5 stiklinės -
Sviestas, pakeliais,
1 vienetas -
Lazdyno riešutai,
2 saujos -
Saulėgrąžos,
1 sauja -
Razinos,
2 saujos
Gaminimo eiga:
Juodąjį šokoladą ir sviestą išlydome, supilame cukraus sirupą ir viską išmaišome. Gautą masę užpilame ant smulkiai sulaužytų sausainių ir gerai išmaišome. Suberiame smulkintus riešutus, saulėgrąžas ir pabrinkintas razinas, gerai išmaišome. Indą, kuriame stingdysime tinginį, išklojame plėvele ir supilame masę. Uždengiame ir dedame kelioms valandoms į šaldytuvą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...