
Tinginys pagal J. Oliverį
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
120 gramų | juodojo šokolado (70 proc.) |
500 gramų | sausainiai |
0.5 stiklinės | cukrus (sirupas) |
1 vienetas | sviestas (pakeliais) |
2 saujos | lazdyno riešutai |
1 sauja | saulėgrąžos |
2 saujos | razinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Juodąjį šokoladą ir sviestą išlydome, supilame cukraus sirupą ir viską išmaišome. Gautą masę užpilame ant smulkiai sulaužytų sausainių ir gerai išmaišome. Suberiame smulkintus riešutus, saulėgrąžas ir pabrinkintas razinas, gerai išmaišome. Indą, kuriame stingdysime tinginį, išklojame plėvele ir supilame masę. Uždengiame ir dedame kelioms valandoms į šaldytuvą.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivus varškės desertas
-
Aguonų sūris su razinomis
-
Vaisiniai ežiukai
-
Ananasų kukuliukai
-
Saldainiai "Saldi fantazija"
-
Grietinėlės ledai su vanile
-
Vafliai su graikiniais riešutais
-
Šokoladiniai bananai
-
Kokteilis „Vampyro aistra“
-
Tinginių tinginys
-
Glazūruota varškė
-
Šokoladinis desertas
-
Gaivus mango desertas
-
Desertinė varškytė
-
Šokolado putėsiai
-
Gaivus desertas
-
Paprasti naminiai ledai
-
Baltasis tinginys
-
Aušros želė tortas
-
Citrininiai putėsiai
Tinginys pagal J. Oliverį
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Juodasis šokoladas, 70 proc.,
120 gramų -
Sausainiai,
500 gramų -
Cukrus, sirupas,
0.5 stiklinės -
Sviestas, pakeliais,
1 vienetas -
Lazdyno riešutai,
2 saujos -
Saulėgrąžos,
1 sauja -
Razinos,
2 saujos
Gaminimo eiga:
Juodąjį šokoladą ir sviestą išlydome, supilame cukraus sirupą ir viską išmaišome. Gautą masę užpilame ant smulkiai sulaužytų sausainių ir gerai išmaišome. Suberiame smulkintus riešutus, saulėgrąžas ir pabrinkintas razinas, gerai išmaišome. Indą, kuriame stingdysime tinginį, išklojame plėvele ir supilame masę. Uždengiame ir dedame kelioms valandoms į šaldytuvą.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...