Vyniotinis su braškine uogiene
AUTORIUS:
Regina
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Autorius apie receptą: Labai lengva pasigaminti ir skanu. Tinka ir sau, ir svečiams. Labai lengva pasigaminti ir skanu. Tinka ir sau, ir svečiams. Regina
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
300 gramų braškių uogienės
4 vienetai kiaušiniai
1 vienetas citrinos
4 valgomieji šaukštai miltai
4 valgomieji šaukštai cukraus pudra
1 valgomasis šaukštas želatina
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinius su cukraus pudra ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą. Dėti į karštą orkaitę ir kepti apie 14 minučių.
2.
Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti. Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad, kol ruošime įdarą, jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą.
3.
Atsipilti nedaug barškių uogienės skysčio ir jame paruošti želatiną, lyg tai vanduo būtų, ką kad sako instrukcija. Gautą želę sumaišyti su likusia uogiene, kad gautųsi vientisa masė. Kai ji ima tirštėti, tepti ant biskvito ir jį suvynioti. Galima papuošti cukraus pudros ir citrinos glaistu.

Populiariausi receptai šią savaitę

Vyniotinis su braškine uogiene

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Autoriaus žodis: Labai lengva pasigaminti ir skanu. Tinka ir sau, ir svečiams. Regina
Gaminimo eiga:
  1. Kiaušinius su cukraus pudra ir druska šluotele plakti ilgai, kol taps tiršta mase. Aš plakiau 15 minučių. Tuomet įsijoti miltus, maišant, galima dėti citrinos žievelių. Sviestiniu popieriumi iškloti skardą, dar patepti sviestu. Pilti ant jos tešlą. Dėti į karštą orkaitę ir kepti apie 14 minučių.

  2. Ant stalo patiesti kitą kepimo popierių, pabarstyti cukraus pudros ir ant jo išversti biskvitą, popierių nuo viršaus nulupti. Biskvitą su visu popieriumi susukti, kad, kol ruošime įdarą, jis truputį vėstų ir laikytų vyniotinio formą.

  3. Atsipilti nedaug barškių uogienės skysčio ir jame paruošti želatiną, lyg tai vanduo būtų, ką kad sako instrukcija. Gautą želę sumaišyti su likusia uogiene, kad gautųsi vientisa masė. Kai ji ima tirštėti, tepti ant biskvito ir jį suvynioti. Galima papuošti cukraus pudros ir citrinos glaistu.

Receptą atsiuntė Regina
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų