Cukrų išsukame su kiaušiniais, dedame grietinę, beriame miltus ir kepimo miltelius bei šiltą vandenį, pieną. Viską išmaišome, pilame aliejų, išmaišome. Tešlą padaliname į dvi dalis, į mažesnę dalį dedame kakavą ir smulkintus riešutus bei šokoladą susmulkintą.
Į kepimo formą supilame baltą tešlą ir pašauname į 220 laipsnių orkaitę 5 minutėms. Tada ištraukiame ir ratuku supilame šokoladinę masę. Kepame kol iškils ir pagels.
SKANAUS!
Šlapias pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
50 gramų | grietinė |
100 gramų | juodojo šokolado |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
1 stiklinė | graikiniai riešutai |
20 gramų | kepimo milteliai |
200 mililitrų | vanduo (šiltas) |
100 mililitrų | pienas |
3 arbatiniai šaukšteliai | kakava |
100 gramų | alyvuogių aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Slyvų pyragas
- Biskvitinis obuolių pyragas
- Sūrio pyragas
- Jogurtinis pyragas
- Vaisinis varškinukas
- Citrininis morkų pyragas su medumi
- Pyragas su persikais
- Aguonų keksas
- Morkų pyrgas
- Sūrio pyragas
- Tikrasis šimtalapis
- Ūkininkų pyragas
- Bulvių pyragas su vištiena ir sūriu
- Spurgos su įdaru
- Varškės apkepas su šokolado glaistu
- Obuolių pyragas
- Suomiškas uogų pyragas
- Chocoflan – kakavinis pyragas su pudingu
- Varškės "Extazy"
- Tiramisu
Šlapias pyragas
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinė,
50 gramų -
Juodasis šokoladas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Graikiniai riešutai,
1 stiklinė -
Kepimo milteliai,
20 gramų -
Vanduo, šiltas,
200 mililitrų -
Pienas,
100 mililitrų -
Kakava,
3 arbatiniai šaukšteliai -
Alyvuogių aliejus,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukrų išsukame su kiaušiniais, dedame grietinę, beriame miltus ir kepimo miltelius bei šiltą vandenį, pieną. Viską išmaišome, pilame aliejų, išmaišome. Tešlą padaliname į dvi dalis, į mažesnę dalį dedame kakavą ir smulkintus riešutus bei šokoladą susmulkintą.
Į kepimo formą supilame baltą tešlą ir pašauname į 220 laipsnių orkaitę 5 minutėms. Tada ištraukiame ir ratuku supilame šokoladinę masę. Kepame kol iškils ir pagels.
SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (6)
-
Dovile
2011-03-24 13:52
kiek to cukraus det? :-p ;-)
-
Dovile
2011-03-24 13:51
tai kie cia to cukraus? ;-) gal ir padaryt reikia :super: :super:
-
Edita
2011-01-29 15:54
o kiek cukraus reikai ideti?
-
aiste ...
2010-03-24 18:49
pagaminty ' isbandysiu [:-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...