Dieviškas obuolių pyragas
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai obuoliai
75 mililitrai aliejaus
75 gramai sviestas
150 gramų cukrus
2 vienetai kiaušiniai
200 gramų miltai
2 arbatiniai šaukšteliai vanilinis cukrus
1.5 arbatinio šaukštelio kepimo milteliai
2 arbatiniai šaukšteliai cinamonas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Įmušti kiaušinius, suberti 120 g cukraus ir išplakti iki purumo.
2.
Į kiaušinių masę suberi vanilinį cukrų, įpilti aliejų ir tirpintą sviestą, viską gerai išmaišyti.
3.
Miltus išmaišyti su kepimo milteliais ir supilti į bendrą masę.
4.
Viską labai gerai išmaišyti iki vientisos masės. Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą.
5.
Obuolius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti kubeliais ir suberti ant į formą supiltos tešlos. Obuolių turi būti daug!
6.
Likusį cukrų (30 g.) sumaišyti su cinamonu ir apibarstyti pyrago viršų. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 – 40 minučių. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Dieviškas obuolių pyragas

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Įmušti kiaušinius, suberti 120 g cukraus ir išplakti iki purumo.

  2. Į kiaušinių masę suberi vanilinį cukrų, įpilti aliejų ir tirpintą sviestą, viską gerai išmaišyti.

  3. Miltus išmaišyti su kepimo milteliais ir supilti į bendrą masę.

  4. Viską labai gerai išmaišyti iki vientisos masės. Tešlą supilti į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą.

  5. Obuolius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti kubeliais ir suberti ant į formą supiltos tešlos. Obuolių turi būti daug!

  6. Likusį cukrų (30 g.) sumaišyti su cinamonu ir apibarstyti pyrago viršų. Kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 – 40 minučių. Skanaus!

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų