6 vienetai | svogūnai (dideli) |
1 vienetas | majonezas (indelis) |
0.5 vieneto | alaus (butelis) |
4 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | prieskoniai (žolelės ) |
2 kilogramai | vištų sparneliai |
1 arbatinis šaukštelis | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
garstyčių, kečupo.
Nuplaukite sparnelius, sudėkite į didesnį dubenį, svogūnus supjaustykite žiedais ir juos spauskite dėdami į dubenį ant sparnelių. Suberkite prieskonius, majonezo indelį, česnaką supjaustykite griežinėliais ir viską gerai išmaišykite. Po to pilkite alų ir vėl viską išmaisykite. Druskos nepilnas valgomasis šaukštas prieš pat kepimą. Po trijų valandu galime kepti ant grotelių :) skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kalakutienos krūtinėlė šokolado padaže "Mole Poblano"
- Kepta višta su grikiais
- Bajoriškai įdarytos putpelės
- Salotos su vištiena ir pupelėmis
- Vištiena kinietiškai
- Vištienos apkepas
- Vištiena su čili
- Kepta višta su bulvėm
- Saldžiarūgštė vištiena
- Kalakutienos maltiniai su migdolais
- Kepta višta su pelerūnu ir provanso žolelėmis
- Sluoksniuotos tešlos pyragas su pievagrybiais ir faršu
- Vištienos kukuliai
- Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
- Vištienos krūtinėlės kepsnys
- Vištiena su ryžiais
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Vištienos krūtinėlė
- Vištienos šlaunelės su petražolėmis
- Traški kiniška vištiena saldžiarūgščiame padaže
Marinuoti vištos sparneliai
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai, dideli,
6 vienetai -
Majonezas, indelis,
1 vienetas -
Alus, butelis,
0.5 vieneto -
Česnakas,
4 skiltelės - Prieskoniai, žolelės
-
Vištų sparneliai,
2 kilogramai -
Juodieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Jei patinka, galima berti vištienos prieskonių, truputį
garstyčių, kečupo.
Nuplaukite sparnelius, sudėkite į didesnį dubenį, svogūnus supjaustykite žiedais ir juos spauskite dėdami į dubenį ant sparnelių. Suberkite prieskonius, majonezo indelį, česnaką supjaustykite griežinėliais ir viską gerai išmaišykite. Po to pilkite alų ir vėl viską išmaisykite. Druskos nepilnas valgomasis šaukštas prieš pat kepimą. Po trijų valandu galime kepti ant grotelių :) skanaus.
Komentarai (5)
-
zilvinas
2017-06-29 12:01
Tikrai skanu lb
-
Dalius
2016-12-24 22:29
Labai skanu.
-
kletskutis
2014-06-07 14:32
Tikiuosi bus skanus