Keptos kurapkos
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
3 vienetai | kurapka |
150 gramų | kiaulienos lašiniai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su skrebučiais
- Vištienos šašlykai jogurtiniame marinate
- Vištų sparneliai
- Keptos ančiukų kulšelės
- Vištiena medaus garstyčių marinate
- Lietiniai blynai su vištiena
- Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
- Keptos ančiukų kulšelės
- Kepsneliai su slyvomis
- Vištų sparneliai su majonezu ir garstyčiomis
- Vištiena su apelsinais
- Malta mėsa įdaryti obuoliai
- Troškinta vištiena su paprika
- Vištienos kepsnys prancūziškai
- Vištienos drebučiai su krienų padažu
- Viščiukas folijoje
- Višta ispaniškai
- Gardus vištienos šašlykiukas
- Vištienos filė suktinukai su įdaru
- Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
Keptos kurapkos
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kurapka,
3 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
150 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kurapkos nuplaunamos ir ištrinamos druska. Lašiniai supjaustomi plonu sluoksniu, apvyniojami ant paukščių ir perrišama. Sudėti į keptuvą paukščiai apipilami aliejumi ir 45 minutes kepami, nuolat palaistant. Atšaldyti paukščiai perpjaunami išilgai pusiau, papuošiami žalumynais. Aplink kurapkas dedami iš citrinos ar apelsino žievelių išpjaustyti krepšeliai, pripildyti bruknių uogienės.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...