700 gramų | kalakutiena (filė) |
100 mililitrų | medus (tirštas) |
1 arbatinis šaukštelis | cinamonas (maltas) |
0.5 arbatinio šaukštelio | ciberžolė |
5 vienetai | gvazdikėliai |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
Medų sumaišome su cinamonu, ciberžolėmis, kapotu gvazdikėliu ir šiuo mišiniu aptepame mėsą.
Tada nuimame foliją, mėsą supjaustome griežinėliais.
Iš folijos padažą supilame į padažinę ir teikiame prie mėsos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kalakukas ant iešmelių
- Vištiena su ananasais
- Pasislėpęs paprikoje
- Vištienos file kepsnys
- Vištienos šlaunelės su petražolėmis
- Sparneliai po morkų ir pievagrybių patalu
- Šventiška žąsies krūtinelė
- Vištienos kepsniukai - blyneliai
- Grilyje kapta vištienos filė
- Kepta žąsis su obuoliais
- Kijevo kotletai
- Traški vištiena
- Netikras zuikis su vištiena
- Sviestinė višta indiškų riešutų padaže
- Aluje kepti vištų sparneliai
- Šventinis kalakutas
- Vištiena su apelsinais
- Naminės mini tortilijos
- Kepta antis su grybais
- Kijevo kotletai kitaip
Kalakutiena su medumi
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kalakutiena, filė,
700 gramų -
Medus, tirštas,
100 mililitrų -
Cinamonas, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Ciberžolė,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Gvazdikėliai,
5 vienetai - Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kalakutienos filė pabarstome druska ir pipirais.
Medų sumaišome su cinamonu, ciberžolėmis, kapotu gvazdikėliu ir šiuo mišiniu aptepame mėsą.Tuomet suvyniojame kalakutieną į du sluoksnius folijos ir paliekame 30 min.
Kepame orkaitėje, nevartydami, 30-40 min., 210 laipsnių temperatūroje.
Iškepusią mėsą išimame iš orkaitės ir paliekame dar apie pusvalandį, kad pravėstų.
Tada nuimame foliją, mėsą supjaustome griežinėliais.
Iš folijos padažą supilame į padažinę ir teikiame prie mėsos.
Komentarai (6)
-
Šarūnas
2016-03-15 18:41
skanu!!!
-
danguolyte
2015-12-31 11:23
Siandien kepsiu !!! Aciu Auridui uz pastaba ! Geru Naujuju metu !