Jautienos nugarinė su daržovėmis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai svogūnai
60 gramų kiauliena (kumpis, virtas)
800 gramų jautiena (nugarinė)
80 gramų paprika (konservuotos)
1 vienetas agurkai (marinuoti)
2 arbatiniai šaukšteliai kviečiai
0.5 stiklinės grietinė
0.5 stiklinės taukai (kiaulių) (kiaulės)
3 valgomieji šaukštai pomidorų padažas
šiek tiek petražolės
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai (juodieji)
šiek tiek cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nugarinė, nupjovus riebalus, išmušama kūjeliu, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių, apibarstoma pipirais, miltais ir apkepinama iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose. Supjaustyti svogūnai pakepinami, pridedama supjaustyto kumpio, agurkėlių, ankštinių pipirų, įpilama pomidorų padažo, grietinės, sumaišytos su kapotomis petražolėmis, ir dar kiek pakaitinama. Nugarinė tiekiama apdėliota daržovėmis. Prie jos tinka virtos bulvės, šviežių daržovių salotos.

Populiariausi receptai šią savaitę

Jautienos nugarinė su daržovėmis

  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nugarinė, nupjovus riebalus, išmušama kūjeliu, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių, apibarstoma pipirais, miltais ir apkepinama iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose. Supjaustyti svogūnai pakepinami, pridedama supjaustyto kumpio, agurkėlių, ankštinių pipirų, įpilama pomidorų padažo, grietinės, sumaišytos su kapotomis petražolėmis, ir dar kiek pakaitinama. Nugarinė tiekiama apdėliota daržovėmis. Prie jos tinka virtos bulvės, šviežių daržovių salotos.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų