Jautienos nugarinė su daržovėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 vienetai | svogūnai |
60 gramų | kiauliena (kumpis, virtas) |
800 gramų | jautiena (nugarinė) |
80 gramų | paprika (konservuotos) |
1 vienetas | agurkų (marinuoti) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kviečiai |
0.5 stiklinės | grietinė |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (kiaulės) |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nugarinė, nupjovus riebalus, išmušama kūjeliu, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių, apibarstoma pipirais, miltais ir apkepinama iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose. Supjaustyti svogūnai pakepinami, pridedama supjaustyto kumpio, agurkėlių, ankštinių pipirų, įpilama pomidorų padažo, grietinės, sumaišytos su kapotomis petražolėmis, ir dar kiek pakaitinama. Nugarinė tiekiama apdėliota daržovėmis. Prie jos tinka virtos bulvės, šviežių daržovių salotos.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Mėsos kepsnys su grybais
- Kotletukai su bulvėm
- Kalakutienos maltiniai
- Troškinta jautiena su paprika
- Kiauliena su keptais pomidorais
- Kiaulienos šašlykai
- Avienos šonkauliukai
- Kiaulienos šašlykas
- Troškinta triušiena
- Kepta kiauliena
- Farširuotas žiedinis kopūstas
- Aluje troškinta jautiena
- Aštrus karbonadas
- Neringos kepsnys
- Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
- Karbonadas „Skanumas“
- Kiauliena aštriame padaže
- Kepsnys su morkomis, kumpiu ir sūriu
- Ūkininko suktinukas
- Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
Jautienos nugarinė su daržovėmis
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
4 vienetai -
Kiauliena, kumpis, virtas,
60 gramų -
Jautiena, nugarinė,
800 gramų -
Paprika, konservuotos,
80 gramų -
Agurkai, marinuoti,
1 vienetas -
Kviečiai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Grietinė,
0.5 stiklinės -
Taukai (kiaulių), kiaulės,
0.5 stiklinės -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai - Petražolės
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nugarinė, nupjovus riebalus, išmušama kūjeliu, supjaustoma skersai skaidulų į 16 gabalėlių, apibarstoma pipirais, miltais ir apkepinama iš abiejų pusių gerai įkaitintuose riebaluose. Supjaustyti svogūnai pakepinami, pridedama supjaustyto kumpio, agurkėlių, ankštinių pipirų, įpilama pomidorų padažo, grietinės, sumaišytos su kapotomis petražolėmis, ir dar kiek pakaitinama. Nugarinė tiekiama apdėliota daržovėmis. Prie jos tinka virtos bulvės, šviežių daržovių salotos.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...