4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 kilogramas | triušiena |
250 gramų | grietinėlės, 35% (15-20 proc. riebumo) |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos (didelės) |
150 gramų | slyvos (džiovintos) |
200 gramų | pievagrybiai |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | druska |
Tuomet į gilią keptuvę, kurioje kepinote triušieną, supilkite 1-2 stiklines vandens, įberkite prieskonių: druskos, lauro lapelių, pipirų ir troškinkite mėsą apie 30 minučių.
Atskiroje keptuvėje pakepinkite sutarkuotą morką, supjaustytus svogūnus ir grybus apie 5-8 minutes.
Ant triušienos sudėkite susmulkintas slyvas, pakepintas morkas, svogūnus ir grybus. Viską užpilkite grietinėle, įdėkite žalumynų ir vis pamaišant troškinkite apie 15-20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
- Kiaulienos išpjova po porais
- Iškylos dešrelės
- Stirnienos kumpis
- Holishki (balandėliai)
- Jautienos kepsnys
- Vištienos vyniotinis su medžiotojų dešrelėmis
- Keptų kepenų gaminimas
- Avienos šašlykas
- Faršo apkepas su daržovėmis
- Pievagrybių apkepas
- Mėsos pyragas
- Steikai
- Kiaulienos guliašas
- Kepsneliai su kiauliena
- Klasikinis kiaulienos šašlykas
- Ugniniai šonkauliukai
- Triušienos šašlykas
- Lengvas Zuikis
- Mėsinis riestainis su kiaušiniu
Troškinta triušiena
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Triušiena,
1 kilogramas -
Grietinėlė, 35%, 15-20 proc. riebumo,
250 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos, didelės,
1 vienetas -
Slyvos, džiovintos,
150 gramų -
Pievagrybiai,
200 gramų - Žalumynai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Triušieną supjaustytą gabalais sudėkite į įkaitintą aliejų ir pakepinkite 5 minutes.
Tuomet į gilią keptuvę, kurioje kepinote triušieną, supilkite 1-2 stiklines vandens, įberkite prieskonių: druskos, lauro lapelių, pipirų ir troškinkite mėsą apie 30 minučių.
Atskiroje keptuvėje pakepinkite sutarkuotą morką, supjaustytus svogūnus ir grybus apie 5-8 minutes.
Ant triušienos sudėkite susmulkintas slyvas, pakepintas morkas, svogūnus ir grybus. Viską užpilkite grietinėle, įdėkite žalumynų ir vis pamaišant troškinkite apie 15-20 minučių.