Triušieną supjaustytą gabalais sudėkite į įkaitintą aliejų ir pakepinkite 5 minutes.
Tuomet į gilią keptuvę, kurioje kepinote triušieną, supilkite 1-2 stiklines vandens, įberkite prieskonių: druskos, lauro lapelių, pipirų ir troškinkite mėsą apie 30 minučių.
Atskiroje keptuvėje pakepinkite sutarkuotą morką, supjaustytus svogūnus ir grybus apie 5-8 minutes.
Ant triušienos sudėkite susmulkintas slyvas, pakepintas morkas, svogūnus ir grybus. Viską užpilkite grietinėle, įdėkite žalumynų ir vis pamaišant troškinkite apie 15-20 minučių.
Troškinta triušiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
| 1 kilogramas | triušiena |
| 250 gramų | grietinėlės, 35% (15-20 proc. riebumo) |
| 2 vienetai | svogūnai |
| 1 vienetas | morkos (didelės) |
| 150 gramų | slyvos (džiovintos) |
| 200 gramų | pievagrybiai |
| šiek tiek | žalumynų |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šašlykas kitaip
-
Virta šerniena
-
Bulvių apkepas su šparagais
-
Šašlykas svogūnų marinate
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
-
Kepta menkė
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Žiediniai kopūstai su kumpiu
-
Kiaulienos kepsniai orkaitėje su pomidorais ir pievagrybiais
-
Aurimo šašlykas
-
Šašlykai su majonezu
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Mineralinis šašlykas
-
Kukuliai su padažu
-
Mėsa su grybų padažu prancuziškai
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
-
Turkiškas kebabas
Troškinta triušiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Triušiena,
1 kilogramas -
Grietinėlė, 35%, 15-20 proc. riebumo,
250 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos, didelės,
1 vienetas -
Slyvos, džiovintos,
150 gramų -
Pievagrybiai,
200 gramų - Žalumynai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušieną supjaustytą gabalais sudėkite į įkaitintą aliejų ir pakepinkite 5 minutes.
Tuomet į gilią keptuvę, kurioje kepinote triušieną, supilkite 1-2 stiklines vandens, įberkite prieskonių: druskos, lauro lapelių, pipirų ir troškinkite mėsą apie 30 minučių.
Atskiroje keptuvėje pakepinkite sutarkuotą morką, supjaustytus svogūnus ir grybus apie 5-8 minutes.
Ant triušienos sudėkite susmulkintas slyvas, pakepintas morkas, svogūnus ir grybus. Viską užpilkite grietinėle, įdėkite žalumynų ir vis pamaišant troškinkite apie 15-20 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
