Triušieną supjaustytą gabalais sudėkite į įkaitintą aliejų ir pakepinkite 5 minutes.
Tuomet į gilią keptuvę, kurioje kepinote triušieną, supilkite 1-2 stiklines vandens, įberkite prieskonių: druskos, lauro lapelių, pipirų ir troškinkite mėsą apie 30 minučių.
Atskiroje keptuvėje pakepinkite sutarkuotą morką, supjaustytus svogūnus ir grybus apie 5-8 minutes.
Ant triušienos sudėkite susmulkintas slyvas, pakepintas morkas, svogūnus ir grybus. Viską užpilkite grietinėle, įdėkite žalumynų ir vis pamaišant troškinkite apie 15-20 minučių.

Troškinta triušiena
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 kilogramas | triušiena |
250 gramų | grietinėlės, 35% (15-20 proc. riebumo) |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos (didelės) |
150 gramų | slyvos (džiovintos) |
200 gramų | pievagrybiai |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kotletai
-
Kiaulienos šašlykai
-
Šašlykas "Geras apetitas"
-
Mėsa su apelsinais
-
Daržovių ir mėsos apkepas
-
Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
-
Jautiena su garstyčių padažu
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Naminiai mėsainiai
-
Ugniniai šonkauliukai
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
-
Kotletai su daržovių įdaru
-
Spageti su kukuliais
-
Įdaryti pomidorai
-
Netikras Zuikis kitaip
-
Sultingi šašlykai
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
Troškinta triušiena
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Triušiena,
1 kilogramas -
Grietinėlė, 35%, 15-20 proc. riebumo,
250 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos, didelės,
1 vienetas -
Slyvos, džiovintos,
150 gramų -
Pievagrybiai,
200 gramų - Žalumynai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Triušieną supjaustytą gabalais sudėkite į įkaitintą aliejų ir pakepinkite 5 minutes.
Tuomet į gilią keptuvę, kurioje kepinote triušieną, supilkite 1-2 stiklines vandens, įberkite prieskonių: druskos, lauro lapelių, pipirų ir troškinkite mėsą apie 30 minučių.
Atskiroje keptuvėje pakepinkite sutarkuotą morką, supjaustytus svogūnus ir grybus apie 5-8 minutes.
Ant triušienos sudėkite susmulkintas slyvas, pakepintas morkas, svogūnus ir grybus. Viską užpilkite grietinėle, įdėkite žalumynų ir vis pamaišant troškinkite apie 15-20 minučių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...