4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 kilogramas | triušiena |
250 gramų | grietinėlės, 35% (15-20 proc. riebumo) |
2 vienetai | svogūnai |
1 vienetas | morkos (didelės) |
150 gramų | slyvos (džiovintos) |
200 gramų | pievagrybiai |
šiek tiek | žalumynų |
šiek tiek | druska |
Tuomet į gilią keptuvę, kurioje kepinote triušieną, supilkite 1-2 stiklines vandens, įberkite prieskonių: druskos, lauro lapelių, pipirų ir troškinkite mėsą apie 30 minučių.
Atskiroje keptuvėje pakepinkite sutarkuotą morką, supjaustytus svogūnus ir grybus apie 5-8 minutes.
Ant triušienos sudėkite susmulkintas slyvas, pakepintas morkas, svogūnus ir grybus. Viską užpilkite grietinėle, įdėkite žalumynų ir vis pamaišant troškinkite apie 15-20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kiaulienos karis
- Kiaulienos kotletai su sūriu
- Pikantiška triušiena
- Grill dešrelės
- Šutinta kiškiena
- Naminiai mėsainiai su ant grilio kepta mėsyte
- Armėniški arba mini mantai
- Šašlykas "Geras apetitas"
- Šašlykai su majonezu
- Kiauliena su aguročiais
- Netikras zuikis
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Kiaulienos šašlykas
- Veršienos kumpis su obuoliais
- Mėsos - daržovių troškinys
- Triušienos pjausniai
- Kiaulienos troškinys
- Įdaryti jautienos kepsneliai
- Orkaitėje kepti kotletai su sūriu
- Kepta jautienos nugarinė
Troškinta triušiena
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai -
Triušiena,
1 kilogramas -
Grietinėlė, 35%, 15-20 proc. riebumo,
250 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos, didelės,
1 vienetas -
Slyvos, džiovintos,
150 gramų -
Pievagrybiai,
200 gramų - Žalumynai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Triušieną supjaustytą gabalais sudėkite į įkaitintą aliejų ir pakepinkite 5 minutes.
Tuomet į gilią keptuvę, kurioje kepinote triušieną, supilkite 1-2 stiklines vandens, įberkite prieskonių: druskos, lauro lapelių, pipirų ir troškinkite mėsą apie 30 minučių.
Atskiroje keptuvėje pakepinkite sutarkuotą morką, supjaustytus svogūnus ir grybus apie 5-8 minutes.
Ant triušienos sudėkite susmulkintas slyvas, pakepintas morkas, svogūnus ir grybus. Viską užpilkite grietinėle, įdėkite žalumynų ir vis pamaišant troškinkite apie 15-20 minučių.