Troškinta triušiena
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai aliejaus
1 kilogramas triušiena
250 gramų grietinėlės, 35% (15-20 proc. riebumo)
2 vienetai svogūnai
1 vienetas morkos (didelės)
150 gramų slyvos (džiovintos)
200 gramų pievagrybiai
šiek tiek žalumynų
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Triušieną supjaustytą gabalais sudėkite į įkaitintą aliejų ir pakepinkite 5 minutes.
Tuomet į gilią keptuvę, kurioje kepinote triušieną, supilkite 1-2 stiklines vandens, įberkite prieskonių: druskos, lauro lapelių, pipirų ir troškinkite mėsą apie 30 minučių.

Atskiroje keptuvėje pakepinkite sutarkuotą morką, supjaustytus svogūnus ir grybus apie 5-8 minutes.

Ant triušienos sudėkite susmulkintas slyvas, pakepintas morkas, svogūnus ir grybus. Viską užpilkite grietinėle, įdėkite žalumynų ir vis pamaišant troškinkite apie 15-20 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Troškinta triušiena

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Triušieną supjaustytą gabalais sudėkite į įkaitintą aliejų ir pakepinkite 5 minutes.
Tuomet į gilią keptuvę, kurioje kepinote triušieną, supilkite 1-2 stiklines vandens, įberkite prieskonių: druskos, lauro lapelių, pipirų ir troškinkite mėsą apie 30 minučių.

Atskiroje keptuvėje pakepinkite sutarkuotą morką, supjaustytus svogūnus ir grybus apie 5-8 minutes.

Ant triušienos sudėkite susmulkintas slyvas, pakepintas morkas, svogūnus ir grybus. Viską užpilkite grietinėle, įdėkite žalumynų ir vis pamaišant troškinkite apie 15-20 minučių.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų