Triušieną supjaustytą gabalais sudėkite į įkaitintą aliejų ir pakepinkite 5 minutes. 
Tuomet į gilią keptuvę, kurioje kepinote triušieną, supilkite 1-2 stiklines vandens, įberkite prieskonių: druskos, lauro lapelių, pipirų ir troškinkite mėsą apie 30 minučių.
Atskiroje keptuvėje pakepinkite sutarkuotą morką, supjaustytus svogūnus ir grybus apie 5-8 minutes. 
Ant triušienos sudėkite susmulkintas slyvas, pakepintas morkas, svogūnus ir grybus. Viską užpilkite grietinėle, įdėkite žalumynų ir vis pamaišant troškinkite apie 15-20 minučių.
                            
    Troškinta triušiena
            Paruošimo laikas: 
        Apie 1 val
    
INGREDIENTAI:
        | 4 valgomieji šaukštai | aliejaus | 
| 1 kilogramas | triušiena | 
| 250 gramų | grietinėlės, 35% (15-20 proc. riebumo) | 
| 2 vienetai | svogūnai | 
| 1 vienetas | morkos (didelės) | 
| 150 gramų | slyvos (džiovintos) | 
| 200 gramų | pievagrybiai | 
| šiek tiek | žalumynų | 
| šiek tiek | druska | 
PARUOŠIMO BŪDAS:
        
                            Paruošimo laikas: Apie 1 val
                    
                    Populiariausi receptai šią savaitę
- 
                
                                        
                                    
                Paprastasis guliašas
             - 
                
                                        
                                    
                Šašlykas svogūnų marinate
             - 
                
                                        
                                    
                Pikantiškoji kiauliena
             - 
                
                                        
                                    
                Strėvos suktinis kitaip
             - 
                
                                        
                                    
                Keptas, įdarytas paršelis
             - 
                
                                        
                                    
                Kepenys japoniškai
             - 
                
                                        
                                    
                Jautienos nugarinės šašlykas
             - 
                
                                        
                                    
                Naminis šnicelis
             - 
                
                                        
                                    
                Bačkonių suktinukas
             - 
                
                                        
                                    
                Aštrus karbonadas
             - 
                
                                        
                                    
                Kiaulienos kepsniai
             - 
                
                                        
                                    
                Kiaulienos vyniotinis su morkomis
             - 
                
                                        
                                    
                Mėsos apkepas
             - 
                
                                        
                                    
                Čenachai
             - 
                
                                        
                                    
                Kepsniai su sūriu ir česnaku
             - 
                
                                        
                                    
                Mūsų šašlikas
             - 
                
                                        
                                    
                Čanachai su čiobreliais
             - 
                
                                        
                                    
                Balandėliai pagal Viką
             - 
                
                                        
                                    
                Keptos kepenėlės
             - 
                
                                        
                                    
                Orkaitėje kepti kotletai
             
Troškinta triušiena
                Komentarai:
                3
            
                        
            
            
            
                        Akcijos:
                        
                    
                            ?
                                
                            
                        
                    
                        Rodyti
                        
                        akcijas
                    
                    
                        akcijas
                    TAIP
                            NE
                            
                        - Paruošimo laikas:
 
- 
                                                            
                                                            Aliejus, 
4 valgomieji šaukštai  - 
                                                            
                                                            Triušiena, 
1 kilogramas  - 
                                                            
                                                            Grietinėlė, 35%, 15-20 proc. riebumo, 
250 gramų  - 
                                                            
                                                            Svogūnai, 
2 vienetai  - 
                                                            
                                                            Morkos, didelės, 
1 vienetas  - 
                                                            
                                                            Slyvos, džiovintos, 
150 gramų  - 
                                                            
                                                            Pievagrybiai, 
200 gramų  - Žalumynai
 - Druska
 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
 
                        Gaminimo eiga:
                                                    
                    
                            Triušieną supjaustytą gabalais sudėkite į įkaitintą aliejų ir pakepinkite 5 minutes. 
Tuomet į gilią keptuvę, kurioje kepinote triušieną, supilkite 1-2 stiklines vandens, įberkite prieskonių: druskos, lauro lapelių, pipirų ir troškinkite mėsą apie 30 minučių.
Atskiroje keptuvėje pakepinkite sutarkuotą morką, supjaustytus svogūnus ir grybus apie 5-8 minutes. 
Ant triušienos sudėkite susmulkintas slyvas, pakepintas morkas, svogūnus ir grybus. Viską užpilkite grietinėle, įdėkite žalumynų ir vis pamaišant troškinkite apie 15-20 minučių.
    Reklama:
    
        
            
            
        
        
            
            
        
        
            
            
        
        
    
    
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
        