Neringos kepsnys
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | druska |
150 gramų | pomidorų padažas |
šiek tiek | juodieji pipirai |
800 gramų | kiauliena |
10 gramų | citrinos rūgštis |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | gvazdikėliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kiauliena supjaustoma stačiakampiais gabaliukais, pabarstoma maltais prieskoniais ir marinuojama citrinos rūgšties tirpale 12 val. Vėliau veriama ant iešmo ir kepama žarijų kaitroje. Tiekiama su marinuotais svogūnais ir pomidorų padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Triušienos šašlykas
- Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
- Apkepas „Greitukas“
- Mėsinis riestainis su kiaušiniu
- Kiaulienos šašlykai, marinuoti su kefyru
- Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
- Kiaulienos ir bulvių su brokoliais duetas
- Jautiena gurmanams
- Šašlykai vyno marinate
- Balandėliai pekino kopūsto lapuose
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Troškintos veršienos kepenėlės
- Lengvi kiaulienos kepsneliai
- Kelmas
- Sultingi jautienos kotletai
- Kaimiškas pjausnys
- Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
- Keptas paršelis
- Kiaulienos šašlykas majoneze
- Maltos mėsos kotletai su sūrio įdaru
Neringos kepsnys
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Cukrus
- Druska
-
Pomidorų padažas,
150 gramų - Juodieji pipirai
-
Kiauliena,
800 gramų -
Citrinos rūgštis,
10 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Gvazdikėliai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiauliena supjaustoma stačiakampiais gabaliukais, pabarstoma maltais prieskoniais ir marinuojama citrinos rūgšties tirpale 12 val. Vėliau veriama ant iešmo ir kepama žarijų kaitroje. Tiekiama su marinuotais svogūnais ir pomidorų padažu.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Violeta
2016-02-08 10:27
"Citrinos rūgštis 10g" - tai 2 arbatiniai šaukšteliai :8: Gal turėjot omeny citrinos sultis.
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...