Mėsytė supjaustoma norimo dydžio gabaliukais, supjaustome svogūnus žiedukais, įberiame juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų pagal savo skonį, druskos, tada pilame acto ir mineralinio su citrina.
Išmarinuotus šašlykus galima kepti kad ir po 2-3 valandų. Skanaus.
Kiaulienos šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 1 litras | mineralinis vanduo (su citrina) |
| 1 arbatinis šaukštelis | juodieji pipirai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kvapieji pipirai |
| 3 vienetai | svogūnai |
| 8 valgomieji šaukštai | acto |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
| 2 kilogramai | kiaulienos sprandinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtos kiaulės kojos
-
Totoriška aviena su garstyčių padažu
-
Jautienos "Fajitas" / Fajitas de res
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Mėsa folijoje
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Aurimo šašlykas
-
Gardusis šašlykas majoneze
-
Šonkauliukai troškinti pomidorų padaže
-
Balandėliai pagal Vidą
-
Kiaulienos guliašas
-
Mėsa su apelsinais
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Bulvytės su dešrelėmis
-
Šašlykai, marinuoti kefyre
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Pyragas su mėsa
-
Bulvių, cukinijų ir faršo kotletai
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
Kiaulienos šašlykai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mineralinis vanduo, su citrina,
1 litras -
Juodieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvapieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai,
3 vienetai -
Actas,
8 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaulienos sprandinė,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsytė supjaustoma norimo dydžio gabaliukais, supjaustome svogūnus žiedukais, įberiame juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų pagal savo skonį, druskos, tada pilame acto ir mineralinio su citrina.
Išmarinuotus šašlykus galima kepti kad ir po 2-3 valandų. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Tigriuke
2010-10-29 21:49
manu skanu turetu buti :-) :super2:
-
Tigriuke
2010-10-29 21:48
Nu mnyciau kad turetu but skanu reikes kada psidaryt. :-) :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
