Mėsytė supjaustoma norimo dydžio gabaliukais, supjaustome svogūnus žiedukais, įberiame juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų pagal savo skonį, druskos, tada pilame acto ir mineralinio su citrina.
Išmarinuotus šašlykus galima kepti kad ir po 2-3 valandų. Skanaus.

Kiaulienos šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 litras | mineralinis vanduo (su citrina) |
1 arbatinis šaukštelis | juodieji pipirai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kvapieji pipirai |
3 vienetai | svogūnai |
8 valgomieji šaukštai | acto |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
2 kilogramai | kiaulienos sprandinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bačkonių suktinukas
-
Jautienos nugarinė su daržovėmis
-
Zrazai
-
Kepta veršiena
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Aštrūs mamos kotletukai
-
Keptas kiškis
-
Kepti kotletai su moliūgais
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
-
Suadytas karbonadas
-
Kiaulienos su kruopom apkepas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Kotletai su kukurūzų kruopom
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Šonkauliukai
-
Sprandinė kopūsto lape
-
Kepta kiauliena
Kiaulienos šašlykai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mineralinis vanduo, su citrina,
1 litras -
Juodieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvapieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai,
3 vienetai -
Actas,
8 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaulienos sprandinė,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsytė supjaustoma norimo dydžio gabaliukais, supjaustome svogūnus žiedukais, įberiame juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų pagal savo skonį, druskos, tada pilame acto ir mineralinio su citrina.
Išmarinuotus šašlykus galima kepti kad ir po 2-3 valandų. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Tigriuke
2010-10-29 21:49
manu skanu turetu buti :-) :super2:
-
Tigriuke
2010-10-29 21:48
Nu mnyciau kad turetu but skanu reikes kada psidaryt. :-) :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...