Mėsytė supjaustoma norimo dydžio gabaliukais, supjaustome svogūnus žiedukais, įberiame juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų pagal savo skonį, druskos, tada pilame acto ir mineralinio su citrina.
Išmarinuotus šašlykus galima kepti kad ir po 2-3 valandų. Skanaus.

Kiaulienos šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 litras | mineralinis vanduo (su citrina) |
1 arbatinis šaukštelis | juodieji pipirai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kvapieji pipirai |
3 vienetai | svogūnai |
8 valgomieji šaukštai | acto |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
2 kilogramai | kiaulienos sprandinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Bulvių patiekalas
-
Pikantiškoji kiauliena
-
Ekspress šašlykai
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Pievagrybių apkepas
-
Kukuliai su padažu
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Kepsnys su persikų padažu
-
Kiaulienos išpjova su gnocchi virtinukais
-
Mūsų šašlikas
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Kiškio kepsnys
-
Įdarytos paprikos
-
Kotletai
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Kiauliena su imbieru
-
Gruziškas jautienos šašlykas
Kiaulienos šašlykai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mineralinis vanduo, su citrina,
1 litras -
Juodieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvapieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai,
3 vienetai -
Actas,
8 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaulienos sprandinė,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsytė supjaustoma norimo dydžio gabaliukais, supjaustome svogūnus žiedukais, įberiame juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų pagal savo skonį, druskos, tada pilame acto ir mineralinio su citrina.
Išmarinuotus šašlykus galima kepti kad ir po 2-3 valandų. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Tigriuke
2010-10-29 21:49
manu skanu turetu buti :-) :super2:
-
Tigriuke
2010-10-29 21:48
Nu mnyciau kad turetu but skanu reikes kada psidaryt. :-) :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...