Mėsytė supjaustoma norimo dydžio gabaliukais, supjaustome svogūnus žiedukais, įberiame juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų pagal savo skonį, druskos, tada pilame acto ir mineralinio su citrina.
Išmarinuotus šašlykus galima kepti kad ir po 2-3 valandų. Skanaus.
Kiaulienos šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 litras | mineralinis vanduo (su citrina) |
1 arbatinis šaukštelis | juodieji pipirai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kvapieji pipirai |
3 vienetai | svogūnai |
8 valgomieji šaukštai | acto |
2 arbatiniai šaukšteliai | druska |
2 kilogramai | kiaulienos sprandinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Steikai
- Pica su saliami ir žirneliais
- Jautienos kotletukai
- Triušienos kukuliai
- Šašlykai su granatų sulčių padažu
- Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Gruziškas jautienos šašlykas
- Mėsos ir daržovių drebučiai
- Kiaulienos kepsnys su kmynais
- Keptas veršienos kumpis su obuoliais
- Mėsos kepsniai
- Jautienos nugarinės šašlykas
- Naminės dešrelės
- Šašlykas majoneze
- Pikantiški veršienos kepsniai
- Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
- Troškinta jautiena su paprika
- Kibinai
- Keptos bulvės su šonine ir sūriu
- Lengvi kiaulienos kepsneliai
Kiaulienos šašlykai
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Mineralinis vanduo, su citrina,
1 litras -
Juodieji pipirai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvapieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Svogūnai,
3 vienetai -
Actas,
8 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Kiaulienos sprandinė,
2 kilogramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Mėsytė supjaustoma norimo dydžio gabaliukais, supjaustome svogūnus žiedukais, įberiame juodųjų ir kvepiančiųjų pipirų pagal savo skonį, druskos, tada pilame acto ir mineralinio su citrina.
Išmarinuotus šašlykus galima kepti kad ir po 2-3 valandų. Skanaus.
Reklama:
Komentarai (3)
-
Tigriuke
2010-10-29 21:49
manu skanu turetu buti :-) :super2:
-
Tigriuke
2010-10-29 21:48
Nu mnyciau kad turetu but skanu reikes kada psidaryt. :-) :super2:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...