8 vienetai | bananai |
0.3 stiklinės | romas |
1.5 stiklinės | pienas |
300 gramų | kvietiniai miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
40 gramų | mielės |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | cukraus pudra |
Į miltus sudėti susmulkintas mieles, trynius, įpilti pieną ir šaukštą aliejaus.
Viską gerai išmaišyti, kad neliktų kruopelių.
Išplakti baltymus ir sukrėsti į tešlą.
Bananus ištraukti iš romo ir nusunkti, kišti į tešlą ir šaukštu dėti į pakaitintą aliejų.
Kepti 3 min.
Ištraukti ant popieriaus, kad nubėgtų riebalai.
Patiekti apibarstytus cukraus pudra.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Spurgytės su kremu
- Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
- Žagarėliai vakarui prie židinio
- Kepti obuoliai su įdaru
- Šokoladinis fondiu
- Paukščių pienas arba Panna Cotta lietuviškai
- Bananai tešloje
- Ridikėlių traškučiai
- Vafliai su bananais
- Obuolių ir ryžių pudingas
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
- Apelsinai obuoliuose
- Apelsinų skonio manų pudingas
- Keptas bananas
- Mielinės spurgos su obuoliais
- Obuoliai, įdaryti su razinomis, riešutais ir kiaušinio baltymo ''pagalvėle"
- Baltijos pyragėliai
- Spurgos iš varškės
- Moliūgų pyragas su grietinėlės glaistu
- Ryžių desertas
Bananų desertas
- Paruošimo laikas:
-
Bananai,
8 vienetai -
Romas,
1/3 stiklinės -
Pienas,
1.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
300 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Mielės,
40 gramų - Aliejus
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Bananus nulupti, padalyti į 4-5 dalis ir užpilti romu.
Į miltus sudėti susmulkintas mieles, trynius, įpilti pieną ir šaukštą aliejaus.
Viską gerai išmaišyti, kad neliktų kruopelių.
Išplakti baltymus ir sukrėsti į tešlą.
Bananus ištraukti iš romo ir nusunkti, kišti į tešlą ir šaukštu dėti į pakaitintą aliejų.
Kepti 3 min.
Ištraukti ant popieriaus, kad nubėgtų riebalai.
Patiekti apibarstytus cukraus pudra.
Komentarai (4)
-
Bananas
2015-12-09 11:18
Labai skanu bet as romo nededu bet labai labai skanu !
:) :D
-
Ieva
2010-10-29 14:11
Ziauriai skanus :-* o:-) 8-|