0.75 litro | vanduo |
2 vienetai | bananai (puošimui) |
5 valgomieji šaukštai | cukrus (puošimui) |
4 vienetai | rabarbarai |
3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
25 gramai | vanilinis cukrus |
0.5 vieneto | bananai (puošimui) |
10 gramų | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | cukrus (puošimui) |
1 vienetas | mango |
šiek tiek | ananasų |
Tada suberiame griežinėliais supjaustytus bananus ir maišydami supilame nedideliame vandens kiekyje išleistą krakmolą. Užverdame.
Nukaičiame ir supilame į aliejumi pateptą formą. Atšaldome.
Iš formos išimtą rabarbarų kisielių su bananais puošiame plaktos pasaldintos grietinėlės bokšteliais ir bananų griežinėliais.
Kriaušę ir mangą supjaustome plonais griežinėliais ir išdėliojame lėkštutėje.
Ant jų uždedame ananaso griežinėlį.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Apelsinų želė
- Želė su vaisiais
- Mango pudingas
- Vafliai su karamele
- Ledų ir bananų kokteilis
- Desertas su sausais pusryčiais
- Rabarbarų drebučiai
- Paprasti naminiai ledai
- Tinginių - tinginys
- Varškės desertas
- Vaisių ir riešutų saldainiukai
- Kokosų skanumėlis (Kokosmums)
- Varškės sūris su žele
- Jogurtinis pudingas
- Keptų bananų ir ledų desertas
- Braškių putėsiai
- Ledai su migdolais
- Šokoladiniai ledai
- Obuolių tortas su varške
- Kukurūzų skanėstas
Rabarbarų kisielius su bananais
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
3/4 litro -
Bananai, puošimui,
2 vienetai -
Cukrus, puošimui,
5 valgomieji šaukštai -
Rabarbarai,
4 vienetai -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
25 gramai -
Bananai, puošimui,
0.5 vieneto -
Grietinėlė, 35%,
10 gramų -
Cukrus, puošimui,
1 valgomasis šaukštas -
Mango,
1 vienetas - Ananasai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Puodelyje užverdame pasaldintą vandenį. Į jį suberiame nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus. Paverdame 10 min.
Tada suberiame griežinėliais supjaustytus bananus ir maišydami supilame nedideliame vandens kiekyje išleistą krakmolą. Užverdame.
Nukaičiame ir supilame į aliejumi pateptą formą. Atšaldome.
Iš formos išimtą rabarbarų kisielių su bananais puošiame plaktos pasaldintos grietinėlės bokšteliais ir bananų griežinėliais.
Kriaušę ir mangą supjaustome plonais griežinėliais ir išdėliojame lėkštutėje.
Ant jų uždedame ananaso griežinėlį.