Puodelyje užverdame pasaldintą vandenį. Į jį suberiame nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus. Paverdame 10 min.
Tada suberiame griežinėliais supjaustytus bananus ir maišydami supilame nedideliame vandens kiekyje išleistą krakmolą. Užverdame.
Nukaičiame ir supilame į aliejumi pateptą formą. Atšaldome.
Iš formos išimtą rabarbarų kisielių su bananais puošiame plaktos pasaldintos grietinėlės bokšteliais ir bananų griežinėliais.
Kriaušę ir mangą supjaustome plonais griežinėliais ir išdėliojame lėkštutėje.
Ant jų uždedame ananaso griežinėlį.
Rabarbarų kisielius su bananais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 0.75 litro | vanduo |
| 2 vienetai | bananai (puošimui) |
| 5 valgomieji šaukštai | cukrus (puošimui) |
| 4 vienetai | rabarbarai |
| 3 valgomieji šaukštai | krakmolas |
| 25 gramai | vanilinis cukrus |
| 0.5 vieneto | bananai (puošimui) |
| 10 gramų | grietinėlės, 35% |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus (puošimui) |
| 1 vienetas | mango |
| šiek tiek | ananasų |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nekeptas sausainių tortas su chalva
-
Ledai su migdolais
-
Mango pudingas
-
Desertinė varškytė
-
Jogurto, mango ir spanguolių desertas
-
Aronijų ir obuolių želė
-
Citrininiai arbūzų ledukai
-
Želė su vaisiais
-
Rabarbarų drebučiai
-
Keptų bananų ir ledų desertas
-
Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
-
Citrininiai putėsiai
-
Šeivamedžių grietinėlės putėsiai su žaliosiomis citrinomis
-
Persikų desertas
-
Nugos tortas
-
Baltymų kremo pyragaičiai su plakta grietinėle
-
Pusryčių desertas
-
Tiramisu
-
Abrikosų laiveliai
-
Trešnės marškinėliuose
Rabarbarų kisielius su bananais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanduo,
3/4 litro -
Bananai, puošimui,
2 vienetai -
Cukrus, puošimui,
5 valgomieji šaukštai -
Rabarbarai,
4 vienetai -
Krakmolas,
3 valgomieji šaukštai -
Vanilinis cukrus,
25 gramai -
Bananai, puošimui,
0.5 vieneto -
Grietinėlė, 35%,
10 gramų -
Cukrus, puošimui,
1 valgomasis šaukštas -
Mango,
1 vienetas - Ananasai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Puodelyje užverdame pasaldintą vandenį. Į jį suberiame nuluptus ir smulkiai supjaustytus rabarbarus. Paverdame 10 min.
Tada suberiame griežinėliais supjaustytus bananus ir maišydami supilame nedideliame vandens kiekyje išleistą krakmolą. Užverdame.
Nukaičiame ir supilame į aliejumi pateptą formą. Atšaldome.
Iš formos išimtą rabarbarų kisielių su bananais puošiame plaktos pasaldintos grietinėlės bokšteliais ir bananų griežinėliais.
Kriaušę ir mangą supjaustome plonais griežinėliais ir išdėliojame lėkštutėje.
Ant jų uždedame ananaso griežinėlį.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
