Nuvalyti, supjaustyti burokėliai ir lauro lapeliai sudedami į sultinį, užvirinama ir palaikoma 1 val. Tada sriuba iškošiama, supilamas atskirai išvirtų grybų nuoviras, grietinė, sumaišyta su miltais ir kitais prieskoniais, pavirinama. Prieš tiekiant sudedami virti supjaustyti grybai, krapai.
Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Balinti baršteliai su grybais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
6 stiklinės | sultinys (mėsos) |
500 gramų | burokėliai (jaunų, su lapais) |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 valgomasis šaukštas | grietinė |
2 vienetai | baravykai (ar kiti, džiovinti) |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | cukrus |
šiek tiek | krapai |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
šiek tiek | citrinos rūgštis |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos sultinys
- Asiūklio ūglių sriuba
- Bulgariška sriuba
- Šparaginių pupelių sriuba
- Šiuolaikiška blėkų sriuba
- Dilgėlių sriuba
- Čili sriuba
- Prancūziška svogūnų sriuba
- Firminė Žavintos žuvienė
- Tiršta pievagrybių sriuba
- Lapienė
- Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
- Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
- Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
- Itališka kopūstų sriuba su grūdais
- Daržovių sriuba su raugintais agurkais
- Grybų sriuba su sūriu
- Vengriški barščiai
- Uogų sriuba su makaronais
- Rūgštynių sriuba su kalmarais
Balinti baršteliai su grybais
Komentarai:
10
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sultinys, mėsos,
6 stiklinės -
Burokėliai, jaunų, su lapais,
500 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Grietinė,
1 valgomasis šaukštas -
Baravykai, ar kiti, džiovinti,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Cukrus
- Krapai
-
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas - Citrinos rūgštis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyti, supjaustyti burokėliai ir lauro lapeliai sudedami į sultinį, užvirinama ir palaikoma 1 val. Tada sriuba iškošiama, supilamas atskirai išvirtų grybų nuoviras, grietinė, sumaišyta su miltais ir kitais prieskoniais, pavirinama. Prieš tiekiant sudedami virti supjaustyti grybai, krapai.
Tinka valgyti su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (10)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...