Užkaičiame vandenį, nusilupame bulves, supjaustome kubeliais ir metame į vandenį. Morkas taip pat nusilupame ir supjaustome riekutėmis, metame į vandenį. Šparagines pupeles nuplauname (galima nupilti verdančiu vandeniu), šiek tiek pasmulkiname, dedame į vandenį. Porą ir salierą susismulkiname ir metame į vandenį. Dedame kubelį ir visus prieskonius. Virimo pabaigoje sudedame smulkintus žalumynus.
Paskaniname jogurtu.
Skanaus
Šparaginių pupelių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 2 vienetai | bulvių |
| 30 gramų | šparaginės pupelės (geltonos) |
| 4 vienetai | morkos |
| 1 sauja | petražolės |
| 1 vienetas | salierai (stiebai) |
| 1 vienetas | poras |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | karis |
| 1 vienetas | sultinys (kubelis) |
| 1 sauja | krapai |
| šiek tiek | čiobreliai |
| šiek tiek | jogurtas (natūralus) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Brokolių trinta sriuba
-
Raugintų kopūstų sultinys
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Baravykų sriuba
-
Vitaminų sriuba
-
Grybų sriuba
-
Morkų su obuoliais sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Dilgėlių sriuba
-
Jogurto sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Aštri, saldžiarūgštė baltųjų kiniškų grybų sriuba su vištiena
-
Voveraičių sriuba
-
Grybų sriuba su duona
-
Žuvienė, virta ant laužo
-
Voveraičių sriuba
-
Raugintų burokėlių barščiai
Šparaginių pupelių sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
2 vienetai -
Šparaginės pupelės, geltonos,
30 gramų -
Morkos,
4 vienetai -
Petražolės,
1 sauja -
Salierai, stiebai,
1 vienetas -
Poras,
1 vienetas -
Karis,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Sultinys, kubelis,
1 vienetas -
Krapai,
1 sauja - Čiobreliai
- Jogurtas, natūralus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užkaičiame vandenį, nusilupame bulves, supjaustome kubeliais ir metame į vandenį. Morkas taip pat nusilupame ir supjaustome riekutėmis, metame į vandenį. Šparagines pupeles nuplauname (galima nupilti verdančiu vandeniu), šiek tiek pasmulkiname, dedame į vandenį. Porą ir salierą susismulkiname ir metame į vandenį. Dedame kubelį ir visus prieskonius. Virimo pabaigoje sudedame smulkintus žalumynus.
Paskaniname jogurtu.
Skanaus
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
