Apelsinų ir serbentų džemas
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų | braškės |
1 stiklinė | juodieji serbentai |
1 kilogramas | cukrus |
100 mililitrų | apelsinų sulčių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Nuplaukite, nuskabykite uogas. Nuplovus nusausinkite ir braškes perpjaukite pusiau.
2.
Į gilų indą berkite uogas, cukrų ir gerai išmaišykite. Palikite pastovėti 3 valandoms.
3.
Uogas sudėti į puodą, supilkite apelsinų sultis, maišydami virkite 20 30 min.
4.
Dėti į svarius stiklainius ir uždaryti.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skanusis abrikosų džemas
- Braškių uogienė su citrinomis ir mėtomis
- Paprasta vyšnių uogienė
- Slyvų uogienė
- Karamelės skonio obuolių uogienė
- Vyšnių ir įvairių uogų uogienė
- Uogienė su rabarbarais
- Konservuotos cukinijos
- Moliūgų uogienė
- Aviečių uogienė
- Braškių uogienė
- Kriaušių ir bruknių uogienė
- Bruknių uogienė su kriaušių gabaliukais
- Braškių ir rabarbarų uogienė
- Moliūgų ir obuolių uogienė
- Paprasta svarainių uogienė
- Žemuogės cukruje
- Saldūs obuoliukai
- Svarainių uogienė
- Uogienė iš uogų arba vaisių
Apelsinų ir serbentų džemas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Braškės,
700 gramų -
Juodieji serbentai,
1 stiklinė -
Cukrus,
1 kilogramas -
Apelsinų sultys,
100 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplaukite, nuskabykite uogas. Nuplovus nusausinkite ir braškes perpjaukite pusiau.
Į gilų indą berkite uogas, cukrų ir gerai išmaišykite. Palikite pastovėti 3 valandoms.
Uogas sudėti į puodą, supilkite apelsinų sultis, maišydami virkite 20 30 min.
Dėti į svarius stiklainius ir uždaryti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...