
Džiovintų slyvų pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
150 gramų | slyvos (džiovintos) |
1 stiklinė | arbatos (juoda) |
0.5 litro | pienas |
150 gramų | cukrus |
100 gramų | kvietiniai miltai |
0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | sviestas (skardai patepti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kelioms valandoms slyvas užmerkti juodojoje arbatoje. Tuomet jas perpjauti pusiau ir sudėti ant skardos, pateptos sviestu. Užvirinti pieną ir ištirpinti jame cukrų. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir supilti į atvėsintą pieną. Orkaitę įkaitinti iki 190 0C, tešla apipilti slyvas ir kepti pyragą apie 40 minučių. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas „Trys norai“
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Keksiukai
-
Vasaros sezono obuolių "Šarlotė"
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Morkų pyrgas
-
Pyragaitis
-
Greitas varškės apkepas
-
Moliūginis varškės pyragas
-
Tinginys su riešutais
-
Traškius
-
Amerikietiškas pyragas
-
Pyragas su špinatų-varškės įdaru
-
Varškės ir kuskuso pyragas
-
Vyniotinis su obuoliene
-
Šokoladinis gardumynas
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Purus pyragas
-
Medaus ir bananų pyragas
-
Varškės apkepas su juodaisiais serbentais
Džiovintų slyvų pyragas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Slyvos, džiovintos,
150 gramų -
Arbata, juoda,
1 stiklinė -
Pienas,
0.5 litro -
Cukrus,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Sviestas, skardai patepti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kelioms valandoms slyvas užmerkti juodojoje arbatoje. Tuomet jas perpjauti pusiau ir sudėti ant skardos, pateptos sviestu. Užvirinti pieną ir ištirpinti jame cukrų. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir supilti į atvėsintą pieną. Orkaitę įkaitinti iki 190 0C, tešla apipilti slyvas ir kepti pyragą apie 40 minučių. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
Zekas
2010-09-18 12:28
manau 1 kiauso uztenka.
-
(anonimas)
2010-09-17 19:52
o kiausiniu recepte ir nebeliko? :))
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...