Džiovintų slyvų pyragas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
| 150 gramų | slyvos (džiovintos) |
| 1 stiklinė | arbatos (juoda) |
| 0.5 litro | pienas |
| 150 gramų | cukrus |
| 100 gramų | kvietiniai miltai |
| 0.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | sviestas (skardai patepti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kelioms valandoms slyvas užmerkti juodojoje arbatoje. Tuomet jas perpjauti pusiau ir sudėti ant skardos, pateptos sviestu. Užvirinti pieną ir ištirpinti jame cukrų. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir supilti į atvėsintą pieną. Orkaitę įkaitinti iki 190 0C, tešla apipilti slyvas ir kepti pyragą apie 40 minučių. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrininis varškės pyragas
-
Velykinis pyragas su įdaru
-
Trupininis pyragas
-
Obuolių pyragas su aguonomis
-
Sūrio ir svogūnų pyragas
-
Evelinos varškės pyragas
-
Obuolių ir aviečių pyragas
-
Tamsus pyragas
-
Pyragas "Karpatai"
-
Ypatingasis keksas
-
Varškinis pyragas su obuoliais
-
Tikrasis Popiežiaus pyragas
-
Bananų sufle
-
Aguonų vyniotinis
-
Dieviškas obuolių pyragas
-
Bulvių pyragėliai su mėsa
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Tinginys tarp aguonų
-
Pyragas su braškėmis
Džiovintų slyvų pyragas
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Slyvos, džiovintos,
150 gramų -
Arbata, juoda,
1 stiklinė -
Pienas,
0.5 litro -
Cukrus,
150 gramų -
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Sviestas, skardai patepti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kelioms valandoms slyvas užmerkti juodojoje arbatoje. Tuomet jas perpjauti pusiau ir sudėti ant skardos, pateptos sviestu. Užvirinti pieną ir ištirpinti jame cukrų. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir supilti į atvėsintą pieną. Orkaitę įkaitinti iki 190 0C, tešla apipilti slyvas ir kepti pyragą apie 40 minučių. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
Zekas
2010-09-18 12:28
manau 1 kiauso uztenka.
-
(anonimas)
2010-09-17 19:52
o kiausiniu recepte ir nebeliko? :))
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
