Pyragas su uogiene
AUTORIUS:
Eglė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
150 gramų margarinas ( ''Eve)
2 valgomieji šaukštai grietinė
3 vienetai kiaušiniai
1.5 stiklinės uogienė (juodi serbentai)
1 arbatinis šaukštelis soda
250 gramų miltai
1 žiupsnelis džiūvėsėliai
2 valgomieji šaukštai cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Margariną ištrinti su cukrumi ir kiaušiniais, supilti grietinę su nugesinta soda, miltus bei uogienę. Jei reikia papildomai galima įdėti cukraus. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos. Skardą ištepti margarinu, pabarstyti džiuvėsėliais, supilti tešlą. Kepti 180 ° temp. įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pyragas su uogiene

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Margariną ištrinti su cukrumi ir kiaušiniais, supilti grietinę su nugesinta soda, miltus bei uogienę. Jei reikia papildomai galima įdėti cukraus. Tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos. Skardą ištepti margarinu, pabarstyti džiuvėsėliais, supilti tešlą. Kepti 180 ° temp. įkaitintoje orkaitėje 25 minutes.

Skanaus.

Receptą atsiuntė Eglė
Reklama:

Komentarai (7)


  • Eugenijus 2018-03-04 15:09

    Skaniai gavosi,kept ilgiau reikia.kepiau 40min ant 200C,paskiau 20min ant 150C


  • Asta 2017-05-17 17:09

    Man taip pat neiskepe :( sonai ir isore apkepe o vidu pradurus sukrito ir skysta ten viskas.....


  • Elena 2017-03-05 18:55

    Skanus! :-) Tik ilgiau kepiau!


  • Elena 2017-01-21 17:41

    labai skanus pyragas gavos,tik as vietoj margarino sviesta dejau.
    tesla pasidariau labai labai tirsta


  • natalija 2016-11-05 12:24

    Daug like uogieniu bus proga panaudoti.


  • Kristina 2015-12-10 18:05

    Viska padariau kaip recepte. Vidus neiskepe visiskai.. skysta mase isbego, ibedus peili i pyraga:( sumazinau laipsnius, bandziau kept ilgiau.. neiskepe vistiek..


Daugiau receptų