Įdarui:
4 obuoliai
1 stiklinė bruknių
1/2 stiklinės cukraus
2 šaukštelių krakmolo
Sukapojam miltus, sviestą, cukrų. Įpilam vandens ir išminkom. Tešlą šaldom 30 min šaldytuve. Iš 3/4 tešlos iškočiojam padą, paskirstom ant formos, prispaudžiam prie sienelių. Supjaustom obuolius nuluptus skiltelėm. Sudedam ant pado, apiberiam bruknėmis ir cukraus bei krakmolo mišiniu. Iš likusios tešlos formuojam volelius. Kepame orkaitėje.

Obuolių pyragas su bruknėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
100 gramų | sviestas |
1.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karamelinis pyragas
-
Slyvų pyragas
-
Varškės pyragas su bananų įdaru
-
Moliūgo ir obuolių pyragas
-
Obuolių pyragas su meile
-
Špinatų tortas su varškės kremu ir braškėmis
-
Pyragas su persikais ir pudingu
-
Varškės pyragas su džiovintais vaisiais
-
Vištienos pyragas su grybais
-
Obuolių pyragas su džemu
-
Spurgos su įdaru
-
Meduolis
-
Obuolių pyragas
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Drėgnas šokoladinis pyragas
-
Pyragas Velykoms
-
Bulka "Pynutė"
-
Varškės pyragas su slyvomis
-
Kopūstų pyragas su žirniais
-
Trupininis pyragas su uogiene
Obuolių pyragas su bruknėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
1.5 stiklinės -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui:
4 obuoliai
1 stiklinė bruknių
1/2 stiklinės cukraus
2 šaukštelių krakmolo
Sukapojam miltus, sviestą, cukrų. Įpilam vandens ir išminkom. Tešlą šaldom 30 min šaldytuve. Iš 3/4 tešlos iškočiojam padą, paskirstom ant formos, prispaudžiam prie sienelių. Supjaustom obuolius nuluptus skiltelėm. Sudedam ant pado, apiberiam bruknėmis ir cukraus bei krakmolo mišiniu. Iš likusios tešlos formuojam volelius. Kepame orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (5)
-
agne
2009-10-06 16:10
pas mane dujine orkaite taigi tikrai nematuoju temperaturos ;-)
-
indraja
2009-10-03 20:12
viskas paprastai ir aiskiai parasyta,bet kaip ir daugumoje receptu neparasyta kokioj temperaturoj kepti :-@
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...