Įdarui:
4 obuoliai
1 stiklinė bruknių
1/2 stiklinės cukraus
2 šaukštelių krakmolo
Sukapojam miltus, sviestą, cukrų. Įpilam vandens ir išminkom. Tešlą šaldom 30 min šaldytuve. Iš 3/4 tešlos iškočiojam padą, paskirstom ant formos, prispaudžiam prie sienelių. Supjaustom obuolius nuluptus skiltelėm. Sudedam ant pado, apiberiam bruknėmis ir cukraus bei krakmolo mišiniu. Iš likusios tešlos formuojam volelius. Kepame orkaitėje.

Obuolių pyragas su bruknėmis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
100 gramų | sviestas |
1.5 stiklinės | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
2 valgomieji šaukštai | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Jogurtinis pyragas
-
Aguonų pyragas su puta
-
Apelsininis pyragas
-
Manų kruopų pyragas su uogomis
-
Senovinis varškės pyragas
-
Kriaušių pyragas
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Varškės pyragas
-
Mielinis pyragas su obuoliais
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Saldus pyragas
-
Mielinis vyniotinis su aguonomis
-
Aguonų pyragas su "DanSukker" vaniliniu cukrumi su tikra vanile
-
Studentiškas vyniotinis
-
Mėgstamiausias pyragas
-
Tinginys pagal J. Oliverį
-
Pynė su džemu
-
Pyragas su šonine ir alyvuogėmis
-
Kaimiškas pyragas
Obuolių pyragas su bruknėmis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
100 gramų -
Kvietiniai miltai,
1.5 stiklinės -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui:
4 obuoliai
1 stiklinė bruknių
1/2 stiklinės cukraus
2 šaukštelių krakmolo
Sukapojam miltus, sviestą, cukrų. Įpilam vandens ir išminkom. Tešlą šaldom 30 min šaldytuve. Iš 3/4 tešlos iškočiojam padą, paskirstom ant formos, prispaudžiam prie sienelių. Supjaustom obuolius nuluptus skiltelėm. Sudedam ant pado, apiberiam bruknėmis ir cukraus bei krakmolo mišiniu. Iš likusios tešlos formuojam volelius. Kepame orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (5)
-
agne
2009-10-06 16:10
pas mane dujine orkaite taigi tikrai nematuoju temperaturos ;-)
-
indraja
2009-10-03 20:12
viskas paprastai ir aiskiai parasyta,bet kaip ir daugumoje receptu neparasyta kokioj temperaturoj kepti :-@
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...