
3 vienetai | kiaušiniai |
3 vienetai | apelsinų |
370 gramų | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | kepimo milteliai |
300 gramų | migdolai (malti) |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas-tortas
-
Sūrio pyragas
-
Prancūziškas mėsos pyragas
-
Aguoninis vyniotinis
-
Pyragas prie sultinio ar sriubos
-
Vaisių tortas
-
Klasikinis pyragas "Tosca"
-
Apelsininis pyragas
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Meduoliukas
-
Šokoladinis bananinis keksas
-
Duona su pomidorais
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Obuolių pyragas su varške ir cinamonu
-
Tiramisu
-
Bulka su šokolado įdaru
-
Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
-
Sūrio ir svogūnų pyragas
-
Varškės ir sūrio apkepas
-
Papajaus pyragėliai
Apelsininis pyragas su migdolais

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Apelsinai,
3 vienetai -
Cukrus,
370 gramų -
Kepimo milteliai,
1 valgomasis šaukštas -
Migdolai, malti,
300 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Du švariai nuplautus apelsinus dėkite į šaltą vandenį, užvirus virkite 15 min. Tada išimkite ir panardinkite į šaltą vandenį. Atvėsusius vėl 15 min. pavirkite (nebus karti žievelė). Paruoštus apelsinus perpjaukite skersai, išimkite sėklas ir sumalkite virtuviniu kombainu (kartu su žievele).
Dubenyje plaktuvu išplakite kiaušinius su 215 g cukraus, supilkite apelsinus ir maltus migdolus, įberkite kepimo miltelius, išmaišykite ir viską supilkite į kepimo formą ir kepkite 170 C įkaitintoje orkaitėje apie valandą.
Nuo likusio apelsino nulupkite žievelę, ją susmulkinkite ir 5 min. pavirkite. Iš apelsino išspauskite sultis ir su 155 g cukraus kaitinkite tol, kol cukrus išsilydys ir sirupas sutirštės. Tada įdėkite susmulkintas žieveles, apipilkite iškepusį pyragą.
Komentarai (3)
-
Migdolų miltai
2017-01-04 11:32
Malti migdolai ir yra miltai (migdolų miltai).Galima nusipirkti parduotuvėse,galima patiems migdolus susimalti.
-
Įdomu...
2016-11-12 21:32
O miltų nereikia?