Žvaigždžių pusryčiai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
| 400 gramų | miltai | |
| 200 mililitrų | pienas | |
| 2 vienetai | kiaušiniai | |
| 1 vienetas | obuoliai | |
| 1 vienetas | kriaušės | |
| 1 saujelė | cukraus pudra | |
| 5 gramai | kepimo milteliai | |
| Kepimui: | ||
| šiek tiek | aliejaus | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Obuolį ir kriaušę sutarkuoti iki tyrelės konsistencijos arba sutrinti trintuvu.
2.
Išplakti kiaušinius iki putų. Supilti kartu. Įpikti pieną, suberti miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišyti.
3.
Kepti kaip paprastus blynus. Kai jie iškeps, su formele išspausti žvaigždutes. Apiberti cukraus pudra. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies blynukai
-
Kepta lašiša tešloje
-
Blynai su obuoliais
-
Avižinių dribsnių blynai
-
Grikių blyneliai
-
Blynai su kopūstais
-
Kepenų blyneliai
-
„Saulytė“
-
Blynai iš ajerų
-
Daržovių košės blynai su lydytu sūriu
-
Raugintų kopūstų blyneliai
-
Grikių kepsneliai
-
Brokolių blyneliai
-
Moliūgų sklindžiai
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Baklažanų blynai
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Varškės blynai su kriaušėmis
-
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
Žvaigždžių pusryčiai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Miltai,
400 gramų -
Pienas,
200 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Obuoliai,
1 vienetas -
Kriaušės,
1 vienetas -
Cukraus pudra,
1 saujelė -
Kepimo milteliai,
5 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Aliejus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Milda
Gaminimo eiga:
Obuolį ir kriaušę sutarkuoti iki tyrelės konsistencijos arba sutrinti trintuvu.
Išplakti kiaušinius iki putų. Supilti kartu. Įpikti pieną, suberti miltus ir kepimo miltelius. Gerai išmaišyti.
Kepti kaip paprastus blynus. Kai jie iškeps, su formele išspausti žvaigždutes. Apiberti cukraus pudra. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
