Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
AUTORIUS:
Zigmas,
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų zigmo šaltai rūkyta lašišos filė
2 vienetai saldžiųjų bulvių
1 vienetas svogūnai
2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
2 vienetai kiaušiniai
8 valgomieji šaukštai miltai
150 mililitrų natūralaus jogurto
1 valgomasis šaukštas juodųjų ikrų
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 saujelė petražolės
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Saldžiąsias bulves nuskuskite, nuplaukite, sutarkuokite (nesmulkiai) ir dubenyje sumaišykite su svogūnu, citrinos sultimis, trupučiu druskos, pipirų, kiaušiniais bei miltais.
Delnais suformuokite storokus blynukus, sudėkite į aliejumi papurkštą ir kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 180-200 ºC orkaitėje, kol ims skrusti. Kepimo viduryje papurkškite aliejumi blynukų viršų.
Iškeptus blynukus ragaukite su lašiša, jogurtu, ikrais ir žalumynais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Saldžiąsias bulves nuskuskite, nuplaukite, sutarkuokite (nesmulkiai) ir dubenyje sumaišykite su svogūnu, citrinos sultimis, trupučiu druskos, pipirų, kiaušiniais bei miltais.
Delnais suformuokite storokus blynukus, sudėkite į aliejumi papurkštą ir kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 180-200 ºC orkaitėje, kol ims skrusti. Kepimo viduryje papurkškite aliejumi blynukų viršų.
Iškeptus blynukus ragaukite su lašiša, jogurtu, ikrais ir žalumynais.

Receptą atsiuntė Zigmas
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų