Saldžiąsias bulves nuskuskite, nuplaukite, sutarkuokite (nesmulkiai) ir dubenyje sumaišykite su svogūnu, citrinos sultimis, trupučiu druskos, pipirų, kiaušiniais bei miltais.
Delnais suformuokite storokus blynukus, sudėkite į aliejumi papurkštą ir kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 180-200 ºC orkaitėje, kol ims skrusti. Kepimo viduryje papurkškite aliejumi blynukų viršų.
Iškeptus blynukus ragaukite su lašiša, jogurtu, ikrais ir žalumynais.
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
150 gramų | zigmo šaltai rūkyta lašišos filė |
2 vienetai | saldžiųjų bulvių |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
2 vienetai | kiaušiniai |
8 valgomieji šaukštai | miltai |
150 mililitrų | natūralaus jogurto |
1 valgomasis šaukštas | juodųjų ikrų |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 saujelė | petražolės |
šiek tiek | maltų juodųjų pipirų |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bananiniai blynai
- Džiūvėsėlių blynai
- Makaroninis su krabais
- Ryžių blynai
- Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
- Blynai su lašiša
- Saldus užkandis
- Kopūstų maltiniai
- Kvietinių miltų blynai
- Blyneliai su apelsininiu kremu
- Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
- Slyvų blyneliai su mėtų padažu
- Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
- Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
- Avižiniai blynai
- Ryžių ir pupelių blynai
- „Saulytė“
- Raugintų kopūstų blyneliai
- Blynų tortas mažiesiems
- Špinatinis blynų tortas su varške
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
ZIGMO šaltai rūkyta lašišos filė,
150 gramų -
Saldžiosios bulvės,
2 vienetai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
8 valgomieji šaukštai -
Natūralus jogurtas,
150 mililitrų -
Juodieji ikrai,
1 valgomasis šaukštas -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Petražolės,
1 saujelė - Malti juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Saldžiąsias bulves nuskuskite, nuplaukite, sutarkuokite (nesmulkiai) ir dubenyje sumaišykite su svogūnu, citrinos sultimis, trupučiu druskos, pipirų, kiaušiniais bei miltais.
Delnais suformuokite storokus blynukus, sudėkite į aliejumi papurkštą ir kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkite 180-200 ºC orkaitėje, kol ims skrusti. Kepimo viduryje papurkškite aliejumi blynukų viršų.
Iškeptus blynukus ragaukite su lašiša, jogurtu, ikrais ir žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...