
Grikių miltų blyneliai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 mililitrų | pienas |
3 valgomieji šaukštai | sviestas ( (tirpintas)) |
1 vienetas | kiaušiniai |
7 valgomieji šaukštai | miltai ((grikių)) |
3.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
0.25 arbatinio šaukštelio | druska |
1 valgomasis šaukštas | majonezas |
1 valgomasis šaukštas | grietinė ( (nebūtina)) |
1 vienetas | poras |
1 vienetas | ikrai (Ikrų užtepėlė CAVIAR CREAM, klasikinė)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinį išplakti su druska. Įmaišyti majonezą, grietinę (tai suteikia blynams purumo, minkštumo). Pilkite pieną. Išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
2.
Dėkite tirpintą sviestą, pamaišykite. Tada suberkite miltus. Tada gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių.
3.
Palikite tešlą bent dešimčiai minučių. Tešla turi būti grietinės tirštumo.
4.
Kepkite vidutinio karštumo keptuvėje. Jei blyneliai svils prie keptuvės, kepkite ant trupučio įkaitinto sviesto.
5.
Blynelius patiekiau sluoksniuodama juos šia tvarka: blynelis + ikrų užtepelė + pjaustytas poras + blynelis + ikrų užtepelė + pjaustytas poras ir t.t.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žvaigždžių pusryčiai
-
Vištienos blyneliai
-
Cukinijų blyneliai
-
Sorų blynai
-
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
-
Blynai su obuoliais
-
Blynai su cukinija ir krabų lazdelėmis
-
Blynai su grūdėta varške
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
-
Blynai su lašiša
-
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
-
Purūs bananų ir kokosų blynai
-
Blynai su kopūstais
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Grikių blynai be kiaušinių
-
Cukinijų ir vištienos blyneliai
-
Blynai su grybais
-
Burokėlių ir bulvių blynai
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Ryžių ir pupelių blynai
Grikių miltų blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pienas,
250 mililitrų -
Sviestas, (tirpintas),
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai, (grikių),
7 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
3.5 valgomojo šaukšto -
Druska,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė, (nebūtina),
1 valgomasis šaukštas -
Poras,
1 vienetas -
Ikrai, Ikrų užtepėlė CAVIAR CREAM, klasikinė),
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinį išplakti su druska. Įmaišyti majonezą, grietinę (tai suteikia blynams purumo, minkštumo). Pilkite pieną. Išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
Dėkite tirpintą sviestą, pamaišykite. Tada suberkite miltus. Tada gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių.
Palikite tešlą bent dešimčiai minučių. Tešla turi būti grietinės tirštumo.
Kepkite vidutinio karštumo keptuvėje. Jei blyneliai svils prie keptuvės, kepkite ant trupučio įkaitinto sviesto.
Blynelius patiekiau sluoksniuodama juos šia tvarka: blynelis + ikrų užtepelė + pjaustytas poras + blynelis + ikrų užtepelė + pjaustytas poras ir t.t.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...