Grikių miltų blyneliai
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
| 250 mililitrų | pienas |
| 3 valgomieji šaukštai | sviestas ( (tirpintas)) |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 7 valgomieji šaukštai | miltai ((grikių)) |
| 3.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
| 0.25 arbatinio šaukštelio | druska |
| 1 valgomasis šaukštas | majonezas |
| 1 valgomasis šaukštas | grietinė ( (nebūtina)) |
| 1 vienetas | poras |
| 1 vienetas | ikrai (Ikrų užtepėlė CAVIAR CREAM, klasikinė)) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kiaušinį išplakti su druska. Įmaišyti majonezą, grietinę (tai suteikia blynams purumo, minkštumo). Pilkite pieną. Išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
2.
Dėkite tirpintą sviestą, pamaišykite. Tada suberkite miltus. Tada gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių.
3.
Palikite tešlą bent dešimčiai minučių. Tešla turi būti grietinės tirštumo.
4.
Kepkite vidutinio karštumo keptuvėje. Jei blyneliai svils prie keptuvės, kepkite ant trupučio įkaitinto sviesto.
5.
Blynelius patiekiau sluoksniuodama juos šia tvarka: blynelis + ikrų užtepelė + pjaustytas poras + blynelis + ikrų užtepelė + pjaustytas poras ir t.t.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynų tortukas
-
Manų košės blynai
-
Blynai su dešrelėmis ir sūriu
-
Blyneliai
-
Cukinijų blyneliai
-
Vištienos blyneliai
-
Varškės blynai su kriaušėmis
-
Blynai su morkomis
-
Žuvies spurgytės
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
-
Žiedinių kopūstų blyneliai
-
Krevečių blyneliai
-
Amerikietiški blyneliai
-
Moliūgų kotletukai
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Saldžiųjų bulvių blyneliai su rūkyta ZIGMO lašišos file
-
Šokoladiniai blynai
-
Avižiniai blynai
-
Cukinijų ir vištienos blyneliai
Grikių miltų blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Pienas,
250 mililitrų -
Sviestas, (tirpintas),
3 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Miltai, (grikių),
7 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
3.5 valgomojo šaukšto -
Druska,
1/4 arbatinio šaukštelio -
Majonezas,
1 valgomasis šaukštas -
Grietinė, (nebūtina),
1 valgomasis šaukštas -
Poras,
1 vienetas -
Ikrai, Ikrų užtepėlė CAVIAR CREAM, klasikinė),
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinį išplakti su druska. Įmaišyti majonezą, grietinę (tai suteikia blynams purumo, minkštumo). Pilkite pieną. Išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
Dėkite tirpintą sviestą, pamaišykite. Tada suberkite miltus. Tada gerai išmaišykite, kad neliktų gumulėlių.
Palikite tešlą bent dešimčiai minučių. Tešla turi būti grietinės tirštumo.
Kepkite vidutinio karštumo keptuvėje. Jei blyneliai svils prie keptuvės, kepkite ant trupučio įkaitinto sviesto.
Blynelius patiekiau sluoksniuodama juos šia tvarka: blynelis + ikrų užtepelė + pjaustytas poras + blynelis + ikrų užtepelė + pjaustytas poras ir t.t.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
