1. Išplakame kiaušinius.
2. Įmaišome kefyrą, druską, ištirpintą sviestą, kepimo miltelius ir miltus.
3. Į tešlą įmaišome susmulkintą dešrą, svogūną, petražoles ir konservuotus kukurūzus.
4. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pilame tešlos. Vienas didelis šaukštas tešlos, vienas blynas.
5. Kepame, kol abi blyno pusės apskrus.
Skanaus!!!

Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 mililitrų | kefyras |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | dešra |
70 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | konservuoti kukurūzai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautiena kiniškai
-
Turkiškas kebabas
-
Paprika įdaryta faršu
-
Jautienos kepsnys
-
Strėvos suktinis
-
Griežčių apkepas su mėsa
-
Troškinta jautiena su bruknėmis
-
Jautienos didkepsnis su pistacijomis
-
Itališkų makaronų apkepas, Lazanija
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Steikas medaus, cinamono ir čili marinate
-
Neringos kepsnys
-
Zrazai
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Totoriški avienos maltiniai
-
Jautiena gurmanams
-
Kepsneliai su sūriu
-
Kiaulienos kepsnys
-
Vyne troškintas triušis
-
Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kefyras,
300 mililitrų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Dešra,
100 gramų -
Sviestas,
70 gramų -
Konservuoti kukurūzai,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Išplakame kiaušinius.
2. Įmaišome kefyrą, druską, ištirpintą sviestą, kepimo miltelius ir miltus.
3. Į tešlą įmaišome susmulkintą dešrą, svogūną, petražoles ir konservuotus kukurūzus.
4. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pilame tešlos. Vienas didelis šaukštas tešlos, vienas blynas.
5. Kepame, kol abi blyno pusės apskrus.
Skanaus!!!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...