1. Išplakame kiaušinius.
2. Įmaišome kefyrą, druską, ištirpintą sviestą, kepimo miltelius ir miltus.
3. Į tešlą įmaišome susmulkintą dešrą, svogūną, petražoles ir konservuotus kukurūzus.
4. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pilame tešlos. Vienas didelis šaukštas tešlos, vienas blynas.
5. Kepame, kol abi blyno pusės apskrus.
Skanaus!!!

Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 mililitrų | kefyras |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | dešra |
70 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | konservuoti kukurūzai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Sibiro koldūnai
-
Įdaryti burokėliai
-
Virtas rūkytas kumpis
-
Pikantiškoji kiauliena
-
Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
-
Šašlykai kepti elektriniame gilyje „Greiti ir pasiutusiai skanūs“
-
Vikšrų vakarienė
-
Šašlykai su granatų sulčių padažu
-
Keptas veršienos kumpis su obuoliais
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Tiuringijos kepsnys puodelyje
-
Steikai
-
Kiaulienos kepsnys su kmynais
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Kiaulienos guliašas
-
Pjaustytos jautienos nugarinės kepsnys
-
Kiaulienos šonkauliukai
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kefyras,
300 mililitrų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Dešra,
100 gramų -
Sviestas,
70 gramų -
Konservuoti kukurūzai,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Išplakame kiaušinius.
2. Įmaišome kefyrą, druską, ištirpintą sviestą, kepimo miltelius ir miltus.
3. Į tešlą įmaišome susmulkintą dešrą, svogūną, petražoles ir konservuotus kukurūzus.
4. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pilame tešlos. Vienas didelis šaukštas tešlos, vienas blynas.
5. Kepame, kol abi blyno pusės apskrus.
Skanaus!!!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...