1. Išplakame kiaušinius.
2. Įmaišome kefyrą, druską, ištirpintą sviestą, kepimo miltelius ir miltus.
3. Į tešlą įmaišome susmulkintą dešrą, svogūną, petražoles ir konservuotus kukurūzus.
4. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pilame tešlos. Vienas didelis šaukštas tešlos, vienas blynas.
5. Kepame, kol abi blyno pusės apskrus.
Skanaus!!!
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 mililitrų | kefyras |
3 vienetai | kiaušiniai |
100 gramų | dešra |
70 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | konservuoti kukurūzai |
1 vienetas | svogūnai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kepsninės dešrelės su sūriu ir petražolėmis
- Kiaulienos kukuliai tešloje
- Kiaulienos kepsniukai apelsinų marinate
- Bajoriškas kugelis su kiaulės koja
- Liežuvis su grybais
- Prancūziškas mėsos pyragas
- Jautiena gurmanams
- Kepsnys “Kelmas”
- Avienos muštiniai
- Kiauliena pagal Aistę
- Pikantiški veršienos kepsniai
- Virtos naminės dešrelės
- Dešrelės su įdaru
- Kiaulienos kepsnys su morkomis ir sūriu
- Jautienos nugarinės kepsnys
- Kiaulienos kepsniukai svogūnėlių padaže
- Medžiotojų kepsniai
- Kiaulienos kepsnys su kmynais
- Kiaulienos kotletai, kepti ant laužo
- Kepsnys "Vyro svajonė"
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kefyras,
300 mililitrų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Dešra,
100 gramų -
Sviestas,
70 gramų -
Konservuoti kukurūzai,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis - Druska
- Petražolės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Išplakame kiaušinius.
2. Įmaišome kefyrą, druską, ištirpintą sviestą, kepimo miltelius ir miltus.
3. Į tešlą įmaišome susmulkintą dešrą, svogūną, petražoles ir konservuotus kukurūzus.
4. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pilame tešlos. Vienas didelis šaukštas tešlos, vienas blynas.
5. Kepame, kol abi blyno pusės apskrus.
Skanaus!!!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...