Morkų blyneliai
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 3 vienetai | morkos (didelės) |
| 3 vienetai | kiaušiniai |
| 2 stiklinės | kvietiniai miltai |
| 2 stiklinės | pienas |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinius ištrinkite su druska ir cukrumi, suberkite miltus, įpilkite pieno ir viską gerai išmaišykite. Nuskustas ir švariai nuplautas morkas smulkiai sutarkuokite ir sudėkite į tešlą, gerai išmaišykite. Blynelius kepkite su sviestu arba aliejumi. Kas mėgsta į šitą tešlą dar galima įmaišyti saujelę mėgstamų džiovintų razinų, spanguolių. Tik prieš tai reikia kokiai valandai pamerkti į vandenį. Po mirkymo uogas nusausinkite ir suberkite į tešlą. Šiuos blynelius skanu valgyti su mėgstamu jogurtu, grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Sūris ,,Mexicano" alaus tešloje
-
Blynai su tarkuotais obuoliais
-
Manų košės blynai
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Kvietinių miltų blynai
-
Blyneliai su trintomis braškėmis
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Blynai iš ajerų
-
Blyneliai
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
-
Žirnių blynai
-
Kepsneliai su kiauliena
-
Avižiniai blynai
-
Sorų blynai
-
Grikių blynai
-
Blynai su lašiša
-
Blynai su morkomis
-
Burokėlių ir bulvių blynai
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Cukinijų ir vištienos blyneliai
Morkų blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Morkos, didelės,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Pienas,
2 stiklinės -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius ištrinkite su druska ir cukrumi, suberkite miltus, įpilkite pieno ir viską gerai išmaišykite. Nuskustas ir švariai nuplautas morkas smulkiai sutarkuokite ir sudėkite į tešlą, gerai išmaišykite. Blynelius kepkite su sviestu arba aliejumi. Kas mėgsta į šitą tešlą dar galima įmaišyti saujelę mėgstamų džiovintų razinų, spanguolių. Tik prieš tai reikia kokiai valandai pamerkti į vandenį. Po mirkymo uogas nusausinkite ir suberkite į tešlą. Šiuos blynelius skanu valgyti su mėgstamu jogurtu, grietine.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
