3 vienetai | morkos (didelės) |
3 vienetai | kiaušiniai |
2 stiklinės | kvietiniai miltai |
2 stiklinės | pienas |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškėčiai su obuoliais
- Špinatinis blynų tortas su varške
- Obuolių sklindžiai
- Miltiniai blynais su cukinija
- Cukinijų blyneliai
- Brokolių blyneliai
- Burokėlių ir bulvių blynai
- Blyneliai
- Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
- Raugintų kopūstų blyneliai
- Varškės blynai su kriaušėmis
- Blyneliai su vaisiais ir šokoladu
- Tuno blyneliai
- Žiedinių kopūstų blyneliai
- Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
- Blynai su kukurūzais
- Žemaičių blynai
- Žuvies blyneliai su žalumynais
- Kepta lašiša tešloje
- Vištienos blyneliai
Morkų blyneliai
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Morkos, didelės,
3 vienetai -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 stiklinės -
Pienas,
2 stiklinės -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kiaušinius ištrinkite su druska ir cukrumi, suberkite miltus, įpilkite pieno ir viską gerai išmaišykite. Nuskustas ir švariai nuplautas morkas smulkiai sutarkuokite ir sudėkite į tešlą, gerai išmaišykite. Blynelius kepkite su sviestu arba aliejumi. Kas mėgsta į šitą tešlą dar galima įmaišyti saujelę mėgstamų džiovintų razinų, spanguolių. Tik prieš tai reikia kokiai valandai pamerkti į vandenį. Po mirkymo uogas nusausinkite ir suberkite į tešlą. Šiuos blynelius skanu valgyti su mėgstamu jogurtu, grietine.