Žuvis padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 4 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 500 gramų | jūros lydeka |
| šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
| 5 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Lydeką išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Svogūnus supjaustome griežinėliais, pakepiname aliejuje, dedame pomidorų padažą ir patroškiname dar 2-3 min. Tada šiuo padažu apipilame keptą žuvytę. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies kukuliai
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Aštrios krevetės grilyje
-
Lašiša grilyje
-
Sočiausioji pica
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Keptos plekšnės
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Žuvies spurgytės
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Skani zuvytė
-
Žuvis ant grilio
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Karališkoji silkė
-
Marinuota žuvis su padažu
-
Žuvies užkepėlė
Žuvis padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorų padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
-
Aliejus, kepimui,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeką išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Svogūnus supjaustome griežinėliais, pakepiname aliejuje, dedame pomidorų padažą ir patroškiname dar 2-3 min. Tada šiuo padažu apipilame keptą žuvytę. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
j
2011-12-20 22:56
jooo sitas liuks mama darydavo, o dabar ir as savo seimai darau :bravo: :super2: :alus:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
