
Žuvis padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 vienetas | svogūnai |
500 gramų | jūros lydeka |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
5 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Lydeką išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Svogūnus supjaustome griežinėliais, pakepiname aliejuje, dedame pomidorų padažą ir patroškiname dar 2-3 min. Tada šiuo padažu apipilame keptą žuvytę. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta lydeka
-
Tailandietiški žuvies blyneliai
-
Krevečių užkepėlė
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Kepti karpiai
-
Menkės apkepas su grybais
-
Kepti karosai
-
Folijoje keptas karpis
-
Virta žuvis tešloje
-
Troškintas lynas
-
Lašišos faršo kepsneliai
-
Žuvis padaže
-
Armėniškai keptas upėtakis
-
Plekšnė su padažu
-
Keptos plekšnės
-
Keptos plekšnės
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Lašišos apkepas su špinatais
Žuvis padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorų padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
-
Aliejus, kepimui,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeką išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Svogūnus supjaustome griežinėliais, pakepiname aliejuje, dedame pomidorų padažą ir patroškiname dar 2-3 min. Tada šiuo padažu apipilame keptą žuvytę. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
j
2011-12-20 22:56
jooo sitas liuks mama darydavo, o dabar ir as savo seimai darau :bravo: :super2: :alus:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...