Žuvis padaže
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 4 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
| 2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
| 1 vienetas | svogūnai |
| 500 gramų | jūros lydeka |
| šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
| 5 valgomieji šaukštai | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Lydeką išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Svogūnus supjaustome griežinėliais, pakepiname aliejuje, dedame pomidorų padažą ir patroškiname dar 2-3 min. Tada šiuo padažu apipilame keptą žuvytę. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta žuvis
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Sicilijos ešerys
-
Keptas karpis pomidorų padaže
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Žuvies blyneliai
-
Žuvies filė
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Eršketas šampane
-
Žuvies kotletai
-
Karosai grietinėje
-
Keptas karšis
-
Keptos seliavos
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Keptos kuojos
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
-
Lašiša su daržovėmis
Žuvis padaže
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pomidorų padažas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Jūros lydeka,
500 gramų - Prieskoniai, žuviai
-
Aliejus, kepimui,
5 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lydeką išdarinėjame, įmarinuojame žuvies prieskoniais ir leidžiame pastovėti kelias valandas. Tuomet supjaustome nedideliais gabalėliais, apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje. Svogūnus supjaustome griežinėliais, pakepiname aliejuje, dedame pomidorų padažą ir patroškiname dar 2-3 min. Tada šiuo padažu apipilame keptą žuvytę. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (3)
-
j
2011-12-20 22:56
jooo sitas liuks mama darydavo, o dabar ir as savo seimai darau :bravo: :super2: :alus:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
