Baltas gerai nuplautų porų dalis supjaustyti juostelėmis, ištroškinti svieste, sudėti nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves, užpilti sultiniu ir virti 20-25 min.
Po to viską išmaišyti plaktuvu arba pertrinti per sietelį, pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
Supilti suplaktą su tryniu grietinę.
Sriubą išmaišyti ir pašildyti (nevirti).
Patiekti su skrebučiais (iš bandelės) arba plikytais žirneliais.
Prancūziška bulvių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 600 gramų | bulvių |
| 4 vienetai | poras |
| 1 valgomasis šaukštas | sviestas |
| 4 stiklinės | sultinys |
| 1 stiklinė | grietinė (12 proc.) |
| 1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Šviežių žirnių sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Trinta runkelių sriuba
-
Trinta burokelių sriuba
-
Trinta sriuba su salierais
-
Mėlynių sriuba
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Sriuba "Dieta"
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Bulvių ir porų sriuba
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Brokolių trinta sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
Prancūziška bulvių sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
600 gramų -
Poras,
4 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
4 stiklinės -
Grietinė, 12 proc.,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baltas gerai nuplautų porų dalis supjaustyti juostelėmis, ištroškinti svieste, sudėti nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves, užpilti sultiniu ir virti 20-25 min.
Po to viską išmaišyti plaktuvu arba pertrinti per sietelį, pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
Supilti suplaktą su tryniu grietinę.
Sriubą išmaišyti ir pašildyti (nevirti).
Patiekti su skrebučiais (iš bandelės) arba plikytais žirneliais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
ele
2011-04-30 13:22
Nuostabi sriuba! ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
