Baltas gerai nuplautų porų dalis supjaustyti juostelėmis, ištroškinti svieste, sudėti nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves, užpilti sultiniu ir virti 20-25 min.
Po to viską išmaišyti plaktuvu arba pertrinti per sietelį, pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
Supilti suplaktą su tryniu grietinę.
Sriubą išmaišyti ir pašildyti (nevirti).
Patiekti su skrebučiais (iš bandelės) arba plikytais žirneliais.

Prancūziška bulvių sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
600 gramų | bulvių |
4 vienetai | poras |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
4 stiklinės | sultinys |
1 stiklinė | grietinė (12 proc.) |
1 vienetas | kiaušiniai (tryniai) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Sriuba "Dieta"
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Šalta ispaniška sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Paprikų sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Bulvių ir porų sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Kreminė salierų sriuba
-
Trinta brokolių sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Porų trinta sriuba
-
Gaspačas
Prancūziška bulvių sriuba
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Bulvės,
600 gramų -
Poras,
4 vienetai -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
4 stiklinės -
Grietinė, 12 proc.,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, tryniai,
1 vienetas - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Baltas gerai nuplautų porų dalis supjaustyti juostelėmis, ištroškinti svieste, sudėti nuskustas ir kubeliais supjaustytas bulves, užpilti sultiniu ir virti 20-25 min.
Po to viską išmaišyti plaktuvu arba pertrinti per sietelį, pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
Supilti suplaktą su tryniu grietinę.
Sriubą išmaišyti ir pašildyti (nevirti).
Patiekti su skrebučiais (iš bandelės) arba plikytais žirneliais.
Reklama:
Komentarai (4)
-
ele
2011-04-30 13:22
Nuostabi sriuba! ;-)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...