Moliūgą nulupti, supjaustyti riekėmis, svogūną nulupti ir ketvirčiuoti, česnako skilteles nulupti, bet nepjaustyti. Tada moliūgą, svogūną, česnako skilteles, salierą sudėti į skardą, užpilti keletu šaukštu aliejaus, pabarstyt druska ir pipirais, čiobreliais, viską rankomis sumaišyti ir dėti į 180-190° C orkaitę, kepti apie valandą, kol suminkštės.
Tada jau visą iškepusį ir suminkštėjusį moliūgą, kartu su svogūnais ir salierais, ir česnakais, dėti į puodą, ir užpilti vištienos sultiniu tiek, kad apsemtų. Pavirti dešimt minučių, išimti salierą ir čiobrelio stagarus, tada belieka tik sriubą sutrinti su trintuvu ir įpilti pieno arba grietinėlės. Užvirti ir viskas, galima valgyti. :)
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 4 skiltelės | česnakas |
| 2 vienetai | salierai (stiebai) |
| 3 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
| šiek tiek | čiobreliai |
| šiek tiek | šalavijas |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
| 1.5 litro | sultinys (daržovių arba vištienos) |
| 400 mililitrų | pienas |
| 1 vienetas | moliūgai (vidutinio dydžio) |
| 2 vienetai | svogūnai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Trinta porų ir bulvių sriuba
-
Saldi agrastų sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Trinta burokelių sriuba
-
Trinta pomidorų sriuba su sūriu
-
Trinta runkelių sriuba
-
Šalta daržovių ir paukštienos sriuba
-
Perlinių kruopų košė
-
Prancūziška žirnienė
-
Trinta moliūgų sriuba su pievagrybiais ir sūriu
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Moliūgų sriuba
-
Moliūgo kisielius
-
Trinta sriuba su salierais
-
Sriuba ''Greitukė''
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Česnakas,
4 skiltelės -
Salierai, stiebai,
2 vienetai -
Alyvuogių aliejus,
3 valgomieji šaukštai - Čiobreliai
- Šalavijas
- Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Sultinys, daržovių arba vištienos,
1.5 litro -
Pienas,
400 mililitrų -
Moliūgai, vidutinio dydžio,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliūgą nulupti, supjaustyti riekėmis, svogūną nulupti ir ketvirčiuoti, česnako skilteles nulupti, bet nepjaustyti. Tada moliūgą, svogūną, česnako skilteles, salierą sudėti į skardą, užpilti keletu šaukštu aliejaus, pabarstyt druska ir pipirais, čiobreliais, viską rankomis sumaišyti ir dėti į 180-190° C orkaitę, kepti apie valandą, kol suminkštės.
Tada jau visą iškepusį ir suminkštėjusį moliūgą, kartu su svogūnais ir salierais, ir česnakais, dėti į puodą, ir užpilti vištienos sultiniu tiek, kad apsemtų. Pavirti dešimt minučių, išimti salierą ir čiobrelio stagarus, tada belieka tik sriubą sutrinti su trintuvu ir įpilti pieno arba grietinėlės. Užvirti ir viskas, galima valgyti. :)
Reklama:
Komentarai (4)
-
jonas
2017-03-15 14:29
Sirdele kaip ir mano buvusi
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
