Sumaišykite jogurtą su smulkiai sukapotais česnakų laiškais, supilkite į ledukų formeles ir sušaldykite šaldiklyje.
Virtus burokėlius smulkiai sukapokite. Prikaistuvyje įkaitinkite aliejų ir, įbėrę druskos bei pipirų, pakepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, čiobrelius. Tada suberkite burokėlių kubelius, įpilkite acto, supilkite sultinį, apelsino sultis ir suberkite žieveles. Pavirinkite 10 min., nukelkite indą nuo ugnies ir viską sutrinkite trintuve. Tuomet įpilkite grietinėlės ir išpilstykite į lėkštes..
Į kiekvieną lėkštę įdėkite po kelis kubelius sušaldyto jogurto ir patiekite į stalą.

Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 valgomieji šaukštai | grietinėlės, 35% |
1 vienetas | apelsinų (tarkuota žievelė) |
1 litras | sultinys (vištienos ar jautienos) |
šiek tiek | jogurtas (natūralus) |
šiek tiek | česnakas (skiltelės) |
6 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
1 vienetas | svogūnai |
2 vienetai | česnakas (skiltelės) |
1 valgomasis šaukštas | čiobreliai (smulkinti, švieži) |
šiek tiek | acto (balzaminis) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
500 gramų | burokėliai (virti) |
1 vienetas | apelsinų sulčių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Vištienos sriuba su daržovėmis
-
Sūrio sriuba su krevetėmis
-
Džiovintų grybų sriuba su rūkytą šoninę
-
Pievagrybių sriuba studentiškai
-
Moliūgų sriuba
-
Sriuba su brokoliais
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Olandiška salierų sriuba
-
Sriuba su morkomis ir brokoliais
-
Pomidorų ir bazilikų sriuba
-
Kreminė vištienos sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Pievagrybių sriuba
-
Agurkinė sriuba
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Burokėlių sriuba su kukuliais
-
Maitiška bulvienė su širdimi
-
Sriuba "Fazenda"
Burokėlių ir apelsinų sriuba su šaldyto jogurto kubeliais
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Grietinėlė, 35%,
3 valgomieji šaukštai -
Apelsinai, tarkuota žievelė,
1 vienetas -
Sultinys, vištienos ar jautienos,
1 litras - Jogurtas, natūralus
- Česnakas, skiltelės
-
Alyvuogių aliejus,
6 valgomieji šaukštai -
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas, skiltelės,
2 vienetai -
Čiobreliai, smulkinti, švieži,
1 valgomasis šaukštas - Actas, balzaminis
- Druska
- Juodieji pipirai
-
Burokėliai, virti,
500 gramų -
Apelsinų sultys,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sumaišykite jogurtą su smulkiai sukapotais česnakų laiškais, supilkite į ledukų formeles ir sušaldykite šaldiklyje.
Virtus burokėlius smulkiai sukapokite. Prikaistuvyje įkaitinkite aliejų ir, įbėrę druskos bei pipirų, pakepinkite susmulkintus svogūnus, česnakus, čiobrelius. Tada suberkite burokėlių kubelius, įpilkite acto, supilkite sultinį, apelsino sultis ir suberkite žieveles. Pavirinkite 10 min., nukelkite indą nuo ugnies ir viską sutrinkite trintuve. Tuomet įpilkite grietinėlės ir išpilstykite į lėkštes..
Į kiekvieną lėkštę įdėkite po kelis kubelius sušaldyto jogurto ir patiekite į stalą.
Reklama:
Komentarai (6)
-
gabija
2014-11-09 16:02
nenene
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...